rollermouse free2 ergonominen hiiri

RollerMouse Free2 ergonominen hiiri uudistunut

RollerMouse Free2 ergonominen hiiri mallia ei enää ole saatavilla vaan sen on korvannut uusi RollerMouse Free3 ergonominen hiiri, jossa on ominaisuuksia kehitetty aikaisempaan malliin verrattuna. Voit tilata uuden RollerMouse Free 3 mallin nettikaupastamme >>

RollerMouse Free2 hiiriohjainta edeltävä malli oli RollerMouse Pro. Merkittävä ero siihen aikaisempaan malliin on ulkomitat. RollerMouse free malli on ulkomitoiltaan pienempi. Evoluutio etenee myös tietokoneen näppäimistöissä ja siksi tämä uudempi malli on kapeampi. Free 2 mallin leveys on 45 cm. Se on mitoitettu uudemman mallisille näppäimistöille, jotka ovat pienempi kuin aikaisemmat. Se on myös hieman matalampi kuin pro malli, koska uudet näppäimistöt ovat matalampia. Merkittävin ero aikaisempaan malliin verrattuna kuitenkin on ohjaustangon pituus. RollerMouse free2 mallissa ohjaustankoalueen leveys on 35 cm. Se on merkittävä ero aikaisempaan pro malliin verrattuna, jossa ohjaustankoalueen leveys on 17 cm. Leveämmästä ohjaustankoalueesta on käytössä se hyöty, että kädet saa luontevampaan asentoon ohjaustangolle. Vaikka on hyvä käsien olla lähellä vartaloa niin liian kapealle alueelle ei ole hyvä käsiä kohdistaa.

RollerMouse Free2 jatkokehityksessä kuunneltu asiakkaita

Tuotteitamme kehitetään koko ajan eteenpäin kuunnellen asiakkaiden palautetta. Siksi tällä hetkellä on jo markkinoilla RollerMouse Free3 versio jossa ominaisuuksia on edelleen kehitetty. Parannuksia aikaisempaan malliin verrattuna on esimerkiksi vieritysrullan sujuvampi pyöritettävyys. Uudessa mallissa sivujen vieritys toimii vieritysrullalla kevyesti ilman napsahtelua. Nettisivujen selailuissa vieritystä melko paljon tarvitsee jolloin sujuvasta vieritysrullasta on merkittävä hyöty. Kuten RollerMouse Free 2 versiossakin myös usimmassa mallissa vasen oikea ja tuplaklikaus komentonappien lisäksi myös kopioi liitä pikanäppäimet jotka nopeuttavat työtä. Lisäksi siinä on eteen taakse pikanapit jotka tuovat sujuvuutta nettisivujen selailussa. Seitsemän painiketta on mahdollista räätälöidä omien toiveiden mukaisen toiminnon tekemään. Hiiren liikkkumanopeuden pystyy säätämään helposti pikanapista ohjaustangon edessä olevasta napista.

rollermouse free2 free
RollerMouse Free2

Yllä olevassa kuvassa näkyy RollerMouse Free2 hiiriohjain. Siinä on ergonominen työasento kädet lähellä vartaloa. Silloin ei tarvitse kurkotella sivulle tavalliselle hiirelle. Näin saadaan myös hartiaseudun rasitusta vähennettyä. Ja kuvassa näkyy myös miten luontevasti hiiren komentonäppäimet ovat keskellä käden ulottuvilla.

Tietoa näet myös