rollermouse pro2 rollermouse pro keskihiiri tankohiiri

RollerMouse Pro2 ja RollerMouse Pro uudistuneet

RollerMouse Pro2 ja RollerMouse Pro tankohiiri keskihiiri malleja ei enää ole saatavilla vaan niiden sijaan on nettikaupastamme saatavilla uusi paranneltu malli RollerMouse Pro3 >>

RollerMouse Pro2 tankohiiri keskihiiri tuli suomen markkinoille 2000 luvun alussa Se on siitä asti nauttinut suuresta suosiosta käyttäjien keskuudessa. Suosio perustuu tuotteen oikeasti käyttäjälle antamaan lisäarvoon. Monet tietokoneell töitä tekevät ovat saaneet rollermousesta apua hiirikäden rasitusoireisiin. Ja sitä käyttämään tottuneet useimmiten sanovat etteivät enää mistään hinnasta haluaisi luopua rollermouse pro käytöstä. Heeivät halua enää palata takaisin tavallisen hiiren käyttöön. Eikä kannattaisikaan palata käyttämään tavallista hiirtä vaikka hiirikäden oireet olisivat helpottaneet sillä oireet todennäköisesti palaavat takaisin jos ei ole työergonomia kunnossa.

On paljon miellyttävämpää liikutella hiirtä kevyesti sormenpäillä näppäimistön eteen sijoitettavasta tankohiirestä. Siihen totuttua tavallisen hiiren puristaminen ja rahaaminen tuntuu vanhanaikaiselta. Ihmisen kättä ei ole luotu tavallisen hiiren käyttöön ja siksi nykyään valitettavan paljon tietokoneen käyttäjillä ilmenee pulmia hiirikäden kanssa. Onneksi siihen helposti apua saatavilla tilaamalla täältä nettikaupasta hyvät välineet. Muutaman sadan euron RollerMouse pro hankinta tuottaa moninkertaisesti hyötyä kun saadaan terveyttä ylläpidettyä. Ja myös työnantajalle on kannattavaa investoida ergonomiaan sillä sairaslomapäivät ovat tunnetusti kalliita. Jokainsen ennaltaehkäisty sairaslomapäivä tuo merkittävän säästön.

RollerMouse Pro2 tuotteen tuotekehityksessä on kuunneltu käyttäjien mielipiteitä ja siksi uudemmat mallit ovat vielä entisestään parantuneet. Perus käyttötapa on pysynyt saman myös uudemmissa malleissa. Uudistuksia on tehty pienentämällä ulkomittoja sen mukaan kun uudemmat näppäimistöt ovat myös tehty hieman pienemmän kokoisiksi. Matkan varrella muutoksia vieritysrullan kitkaa pienentämiseen. Uusimmassa Red mallissa on RollerMouse Pro2 malliin verrattuna hieman paksumpi ohjaustanko, jolla vielä sujuvammin saa hiirtä ohjattua. Ja uudessa Red mallissa on automaattinen reuna-alueen tunnistus ominaisuus. Sen ansiosta hiiri pysyy aina käyttöalueella.

RollerMouse Pro2 parantaa työergonomiaa

Hiirikäden oireista puhuttaessa useimmiten keskitytään vain ergonomiseen hiiriohjameen. Suositeltavaa on samalla kertaa laittaa myös työpisteen kokonaisuus kuntoon. Helppo ja hyvä tapa täydentää on ottaa käyttöön RollerMouse Pro2 hiiren kanssa myös kyynärtuki työpöytään. Sen ansiosta käsivarsia ei tarvitse kannatella kun voi laskea kädet kyynärtuelle. Näin hartiseudusta lihasjännitys vähenee. Hyvä keino työergonomian parantamiseen on hankkia sähkösäädettävä työpöytä.