Kyynärtuki työpöytään ja hiirimatto rannetuella hiirituki

127,00 

Kyynärtuki työpöytään kiinnitettynä ja toimitukseen sisältyvä ergonominen hiirimatto hiirituki yhdessä vähentävät rasitusta hiirikädestä. Kyynärtuki antaa tukea molemmille käsivarsille ja vähentää näin lihasjännitystä myös hartiaseudusta. Mukavan tuntuinen ja helppokäyttöinen. Sopii lähes kaikkiin työpöytiin ja on helppo ottaa käyttöön.

Tuotetunnus (SKU): 11035 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kyynärtuki työpöytään kiinnitetään toimitukseen sisältyvillä tukevilla metallisilla puristinkiinikkeillä. Toimitukseen sisältyy 2 cm paksuinen ergonominen hiirimatto, jonka ansiosta ranne on ergonomisesti suorana ja tuettuna. Yhdessä ne ovat huippuhyvä hiirituki, kun hiirikäsi kipeä ja hiirikäsi hoito on ajankohtainen asia. Hiirikäsi oireet ovat valittavan yleisiä nykyään. Siksi jo ennaltaehkäisynä kannattaa ottaa käyttöön tämä hiirituki. Kyynärtuki työpöytään on tehokkaampi ratkaisu kuin vain pelkkä hiirimatto rannetuella ja rannetuki näppäimistölle. Kyynärtuki työpöytään antaa tukea molemmille käsivarsille. Tällöin käsivarsia ei tarvitse kannatella ja silloin saadaan myös hartiaseudun lihasjännitystä vähennettyä ja näin ennaltaehkäistyä riskiä niska-hartiaseudun kipeytymiseen.

Kyynärtuki työpöytään on helppo kiinnittää

Kyynärtuki työpöytään hiirituki

Kyynärtuki työpöytään asennus

  1. Pyöritä ruuvi paikoilleen molempiin metallisiin kiinnikkeisiin
  2. Kiiinnitä kiinnikkeet kyynärtuen alaosaan. Kun asennat suoraan pöydän reunaan, niin laita molemmat kiinnikkeet paikoilleen. Jos sinulla on kaareva pöydänreuna, niin silloin laita vain keskelle yksi kiinnike. Kiristä ruuvit toimitukseen sisältyvällä kuusiokoloavaimella.
  3. Laita kiinnikeruuvin yläosaan suojatassu
  4. Tämän suojatassun ansiosta kyynärtuki pysyy paikoillaan erittäin tukevasti eikä kiinnikkeistä jää mitään naarmuja työpöydän kansilevyyn
  5. Kiristä sormin kiristysruuvit. Tämä Paunerin kyynärvarsituki työpöytään on markkinoiden tukevimmilla kiinnikkeillä varustettu. Näillä kiinikkeillä se pysyy tukevasti paikoillaan huojumatta ja keinumatta. Se on tärkeä asia huomioida, koska markkinoilla on myös muita suurinpiirtein saman näköisiä kyynärtukia. Niissä muissa on erilaiset heikommat kiinnikkeet, jotka eivät pysy yhtä hyvin paikoillaan kuin tämä Paunerin malli.

Tämä Pauner kyynärtuki sopii työergonomian parantamiseen myös silloin, kun käytät kannettavaa tietokonetta. Ja tämä on tehokkaampi ratkaisu kuin vain pelkkä ergonominen hiirimatto rannetuella hiirituki, koska kyynärvarsituki antaa tukea koko käsivarteeen ja molemmille käsille, jolloin myös harteiaseudun lihasjännitys vähänee.

hiirimatto rannetuella hiirituki

Hiirimatto rannetuella hiirituki ja kyynärtuki työpöytään

Kyynärvarsituen pintamateriaali on mukavan tuntuista lykra kangasta ja sen alla on mukavan tuntuinen pehmuste. Runko on vahvaa metallia ja puuta, joten rakenne on erittäin kestävä. Kangasverhoilun voi helposti puhdistaa pyyhkäisemällä kostealla liinalla.

Parhaimman hiirituki kokonaisuuden saat, kun otat käyttöön tämän kyynärtuen lisäksi myös RollerMouse Red rullahiiri hiiriohjain tuotteen >>

Pauner oy on Suomalainen työpiste-ergonomiaan erikoistunut yritys jo yli 25 vuoden kokemuksella.

Lisätiedot

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kyynärtuki työpöytään ja hiirimatto rannetuella hiirituki”