RollerMouse Red rullahiiri hiiriohjain

339,00 

RollerMouse Red rullahiiri on erinomainen hiiriohjain vähentämään hiirikäden rasitusta. Uusin malli, jossa muotoilu ja ominaisuudet on kehitetty käyttäjien tarpeisiin sopiviksi. RollerMouse Red rullahiiri hiiriohjain on loistava työkalu kaikille, jotka käyttävät paljon tietokonetta. Työt sujuu mukavavammin, kun hiiri liikkuu sujuvasti sormenpäillä näppäimistön eteen sijoitettavaa ohjaustankoa pyörittelemällä tai sivusuuntaan siirtämällä. Käyttö on nopeaa, koska kättä ei tarvitse välillä nostaa sivulle, kuten pitää tehdä tavallista hiirtä käyttäessä. Sujuvuutta tuo myös se, että RollerMouse Red rullahiiri hiiriohjain mahdollista molempien käsien käytön hiiren ohjaamiseen. Tällöin voi sujuvasti oikealla kädellä näppäillä numeroita ja vasemmalla kädellä liikutella hiirtä tai klikkailla hiiren nappia. Tiedostojen ja ohjelmien avaus nopeutuu, kun riittää yksi painallus ”tuplaklikkaus” napista. Kopioi ja liitä pikanapit nopeuttavat muokkaustyötä. Ota nyt käyttöön RollerMouse Red rullahiiri hiiriohjain ja voit unohtaa hiirikäden ja hartiaseudun vaivat.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

RollerMouse Red rullahiiri hiiriohjain asetetaan näppäimistön eteen ja hiirtä on helppo liikutella sormin ohjaustangosta, joka on paksumpi, kuin vanhemmissa malleissa. RollerMouse hiiriohjain vähentää tehokkaasti hiirikäden rasitusta, koska rullahiirtä käyttäessä kättä ei tarvitse kurkotella sivulle, kuten perinteisellä hiirellä. Kurkottelu sivulle aiheuttaa rasitusta hiirikädessä ja olkapäässä. Kun käytät hiirtä, niin silloin ei myöskään tule käteen staattista jännitystä, jota tulee perinteistä hiirtä käyttäessä, kun sitä alkaa vaistonvaraisesti puristamaan.

RollerMouse Red rullahiiri hiiriohjain on helppokäyttöinen

Kun ensimäistä kertaa alat käyttämään RollerMouse Red rullahiiri hiiriohjainta, saattaa se ensin tuntua oudolta, koska käyttötapa on erilainen kuin perinteisellä hiirellä. Mutta juuri siihen erilaiseen käyttötapaan perustuu sen teho vähentämään hiirikäden rasituksia. Ihan aluksi kannattaa säätää hiiren liikkumanopeus sopivan hitaaksi. Jos hiiren liikkumanopeus on liian nopea, niin saattaa tulla tunne, että rullahiiri hiiriohjain ei osu haluamaasi kohtaan ohjaustangolla. Hiiren liikkumanopeuden voi säätää joko Windowsin asetuksista tai sitten hiiriohjaimen keskellä olevaa nopeudensäätönappia painamalla. Aina yksi painallus nopeuttaa ja kun painaa kuudennen kerran, niin nopeus menee hitaimalle. Napin yläpuolella oleva merkkivalo näyttää mihin kohtaa nopeus on säädetty. Kun nopeus on säädetty sopivaksi siten, että käyttö on luontevaa ja osut ohjaustankoa pyörittämällä sopivalle kohdalle, on hyvä aloittaa RollerMouse Red rullahiiri hiiriohjain käyttö vaikkapa ensin nettisivuja selailemalla ja klikkauksia testailemalla.

Ohjaustangossa on myös vasemman napin klikkaustoiminto, joten valita tilanteen mukaan klikkaatko ohjaustangosta vai hiiriohjaimen keskellä olevaa vasenta nappia. Hiiriohjaimen keskellä on myös ”tuplaklikkaus” nappi, joten voit sillä yhdellä painalluksella avata tiedostot. Se myös tuo käyttöön sujuvuutta, kun kahden klikkauksen sijaan riitätääkin yksi napin painallus. Myös hiiren ”oikea nappi” on hiiriohjaimen keskellä.

Rullahiiri hiiriohjain komentonapit ovat riittävän isoja, joten niihin osuu sokkona siirtämättä katsetta hiiriohjaimeen. Kopio ja Liitä -toimintoja nykyään aika paljon käytetään ja siihen toimintoon sujuvuutta tarjoavat kopioi-liitä napit. Pikanappien ansiosta käyttö on nopeampaa.

rollermouse red keskihiiri

Keskihiiri mitat

>> Käyttöohje

RollerMouse Red hiiriohjaimen liittämiseen tietokoneeseen on kaksi mallivaihtoehtoa USB-piuhalla tai johdoton. Jos käytät pääasiassa samassa työpisteessä, niin silloin kannattaa valita USB-piuhalla varustettu malli, koska sitä ei tarvitse koskaan ladata. Mutta jos työpisteesi on liikkuva ja kuljetat hiiriohjaina usein mukana tai haluat minimoida työpöydälläsi olevien piuhojen määrän, niin silloin johdoton malli on käytännöllisempi.

Jos haluat käyttää leveämmällä rannetuella olevaa mallia, niin silloin hyvä malli on RollerMouse Red Plus rullahiiri hiiriohjain >>

rollermouse-red-rullahiiri-hiiriohjain

RollerMouse Red rullahiiri hiiriohjain

 

Lisätiedot

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “RollerMouse Red rullahiiri hiiriohjain”