Contour RollerMouse Red Plus rullahiiri hiiriohjain

420,00 

Contour RollerMouse Red Plus rullahiiri hiiriohjain on varustettu leveällä rannetuella, jolloin se soveltuu hyvin käyttöön silloin, jos ei halua käyttää kyynärtukea. Pehmeä rannetuki on miellyttävän pehmeää materiaalia. Contour RollerMouse Red Plus rullahiiri hiiriohjain malli sopii erityisesti työpisteisiin, jossa pöydässä on riittävästi tilaa laskea käsivarret pöytälevylle. Kulmamallisissa kaarevalla etuosalla varustetuissa työpöydissä useimmiten on riittävästi pöytäpintaa käsivarsien tukemiseen. Niissä työpisteissä tämä leveämmälä rannetuella varustettu Contour RollerMouse Red Plus rullahiiri hiiriohjain on täydellinen ratkaisu. Tietokoneen käyttö on paljon miellyttävämpää, kun hiiri liikkuu ohjaustankoa liikuttelemalla. Tällöin saadaan minimoitua rasitusoireet, joita nykyään paljon aiheutuu tavallisen hiiren käytössä. Myös hartiaseutuun kohdistuva rasitus vähenee tietokoneella töitä tehdessä tällä uudenlaisella ergonomisella hiiriohjaimella, koska sen ansiosta työasento on parempi. Kättä ei tarvitse kurkotella sivulle tavalliselle hiirelle vaan kädet ovat luontevasti lähellä vartaloa.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Contour RollerMouse Red Plus rullahiiri on uusinta muotoilua oleva hiiriohjain. Sen ohjaustanko on paksumpi kuin aikaisemmissa malleissa, joten siitä on luonteva ohjata hiirtä. Ohjaustanko on myös riittävän pitkä, joten sitä voi luontevasti käyttää joko oikealla tai vasemmalla kädellä. Komentonapit (vasen, oikea, tuplaklikkaus, kopioi, liitä) ovat keskellä, joten niitä on helppo käyttää kummalla kädellä vaan.

Contour RollerMouse Red Plus rullahiiri hiiriohjainta voi käyttää molemmilla käsillä

Useimmat käyttävät tietokoneen hiirtä oikealla kädellä ja siksi useimmiten hiirikäden kivut ilmenevät oikeassa kädessä ja oikeanpuolen olkapäässä. Silloin voi kokeilla tavallisen hiiren käyttöä vasemmalla kädellä. Useimmille oikeakätisille se on hankalaa ja vaatii melko paljon totuttelua. Rullahiiri hiiriohjaimen käyttö onnistuu luontevasti sekä oikealla että vasemmalla kädellä, koska siinä liikemotoriikka on erilainen kuin tavallisessä hiiressä. Contour RollerMouse ohjaustankoa on helppo pyöritellä ja liikutella sormenpäillä. Siksi myös oikeakätinen oppii nopeasti liikuttelemaan hiirtä myös vasemmalla kädellä tai tekemään hiiren klikkaukset vasemmalla kädellä. Tästä on hyötyä mm. monissa taloushallinto-ohjelmissa, joissa tallennetaan numerotietoja esim. excel taulukkolaskentaan tai laskutusohjelmaan. Tällöin voi oikealla kädellä naputella näppäimistön numeroita ja välillä hiirellä tehtävät kuittausklikkaukset ja siirtymiset eri sarakkeisiin onnistuu sujuvasti vasemmalla kädellä hiiriohjaimesta. Se nopeuttaa merkittävästi sen tyyppistä työtä verrattuna siihen, jos olisi käytössä ainoastaan tavallinen hiiri, jolloin jokaista pientä hiiren klikkauksta varten joutuisi aina nostamaan käden sivulle perinteiselle hiirelle.

Työpäivän aikana säästyy valtava määrä käden sivulle nostamisesta silloin, kun käytössä on Contour RollerMouse red plus rullahiiri hiiriohjain. Näin säästyy työaikaa ja työnteko tehostuu.

Tavallinen perinteinen hiiri voi olla myös käytössä samaan aikaan kuin Countour hiiriohjain. Se on ihan hyvä lisävaihtoehto uuteen hiiriohjaimeen totutteluvaiheessa, kun tarvittaessa voi käyttää myös tavallista hiirtä. Kun ergonomisen hiirenkäyttöön on tottunut, niin lähes poikkeuksetta käyttäjien kommentti on, ettei enää haluaisi siirtyä takaisin pelkästään tavallisen hiiren käyttöön.

Jos haluat käyttää myös kyynärtukea, jolloin myös hartiaseudun rasitus minumoituu, kun käsivarsia ei tarvitse kannatella, niin silloin kannattaa valita kapeammalla rannetuella varustettu malli RollerMouse Red rullahiiri hiiriohjain >>

Lisätietoa hiiriohjaimista näet myös pauner.fi nettisivulla >>

contour rollermouse red plus rullahiiri hiiriohjain

Contour RollerMouse Red Plus rullahiiri hiiriohjain

Lisätiedot

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Contour RollerMouse Red Plus rullahiiri hiiriohjain”