Kirjoituspöytä koulupöytä pieni säädettävä työpöytä

399,00 

Pieni kirjoituspöytä, jonka korkeuden voit säätää 70-110cm säätövaralla. Korkeussäädön ansiosta voit käyttää seisten tai istuen. Korkeudensäätö toimii kaasujousella, joten se ei tarvitse sähköä. Kansilevyn leveys 80cm ja syvyys 60cm, joten koulupöytä työpöytä mahtuu pieneen tilaan. Kansilevyn väri on valkoinen.

Kuvaus

Kirjoituspöytä korkeussäädettävänä versiona on käytännöllinen pieni lasten koulupöytä tai pieni säädettävä työpöytä kotitoimisto pöytä. Se on mökille erinomainen pienen kokonsa vuoksi, kuten myös kaasujousen tarjoaman sähköttömän vaihtoehdon ansiosta, jolloin ei tarvita korkeuden säätöön sähköä, eikä varsinkaan johtoja rajaamaan aluetta, missä pöytää haluaa käyttää. Pieni kirjoituspöytä on varsinkin pienelle tilalle loistava vaihtoehto, jos isommalle ei ole mahdollista saada tai löytää tarvitsemaansa tilaa. Kaasujousella toimiva vaihtoehto ei kuitenkaan toimi yhtä helposti kuin sähköinen työpöytä. Kaasujousen korkeuden säädössä tarvitsee pöytälevyä hieman itse nostaa tai ”painaa” alaspäin, kun näiden ohella painetaan vivusta lukitus pois, jotta korkeuden saa muutettua. Kansilevy on kuitenkin aina suorassa. Se ei siis laske tai nouse epätasaisesti, vaikka säätää käsin korkeutta. Sähköisessä versiossa pöydän säätö toimii vain nappia painamalla, mutta pöytä tarvitsee aina lähintä pistorasiaa korkeuden säätöön. Kaasujousella korkeussäädettävä kirjoituspöytä säätyy siis samalla tekniikalla kuin toimii toimistotuolienkin korkeuden säätö.

pieni kirjoituspöytä koulupöytä

Korkeussäädettävä koulupöytä mahdollistaa pöydän äärellä olon istuen ja seisaaltaan, mikä tuo vaihtelevuutta työasentoihin. Ergonomiasta saa kuulla lähes joka paikassa, mutta työskennellessä kotitoimistossakin huomaa, että yksi asento voi tuoda eteen monet haasteet. Vaihtelevuus ja pieni verryttely silloin tällöin ehkäisee niiden tuloa. Liiallinen istuminen tuo myös omat vaaransa terveydelle, joten siksi työaikanakin olisi hyvä toisinaan myös seistä.

Pieni säädettävä työpöytä on hyödyllinen hankinta

Kasvavalle lapselle säädettävä koulupöytä on korkeuden säädön kannalta pidempi aikainen sijoitus, sillä lapsen kasvun mukana kirjoituspöytä saadaan aina sopiville korkeuksille. Aikuisilla on myös työssä käytössä nykyään aiempaa enemmän sähköpöytiä. Motivaatio työntekoon on korkeampi, kun käyttöön saa pöydän minkä kanssa saa vaihdella työasentoa aina tarpeen mukaan.

Säädettävä koulupöytä kirjoituspöytä on hyvä seisten ja istuen

Pulpettimainen ulkonäkö ei siis rajaa käyttäjiä tiettyyn osaan, vaan jokainen voi hankkia itselleen pienemmän tilan syöjän. Pöytä pitää kasata itse, mutta se on ohjeiden kanssa yksikertainen laittaa kokoon. Kansilevyn ruuvien kiinnittämiseen kannattaa käyttää akkuporakonetta. Tämä pieni korkeussäädettävä koululaisen työpöytä tarjoaa ergonomisen työpisteen moniksi vuoksiksi lapsen kasvaessa. Ja etätyökäyttöön se on tilaa säästä kirjoituspöytä.

pieni säädettävä työpöytä koulupöytä oppilaspöytä koulupulpetti

 

Laajan valikoiman laadukkaita sähköisesti säädettäviä työpöytiä tarjoaa sähköpöytä verkkokauppa >>

Lisätiedot

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kirjoituspöytä koulupöytä pieni säädettävä työpöytä”

Saatat myös pitää...