Säätöpöytä työtaso korkeus säädettävä työpöytä

(2 tuotearviota)

295,00 

Saat kiinteästä pöydästäsi helposti korkeussäädettävän työpöydän laittamalla tämän säätöpöytä työtason pöydällesi. Kaasujousella säädettävän työtason korkeus on helppo säätää. Voit työskennellä seisten tai istuen satulatuolilla tai tavallisella tuolilla. Erinomainen ergonomiaratkaisu esimerkiksi hotellien vastaanoton työpisteisiin. Säätötason ansiosta eri pituiset työntekijät saavat tietokoneen näppäimistön ergonomisesti sopivalle korkeudelle.

Jos haluat lattiajalustalla varustetun työpöydän, niin hyvä vaihtoehto on pieni sähköpöytä >>

Tuotetunnus (SKU): 11240 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Säätöpöytä työtaso laitetaan tavalliselle kiinteäkorkuiselle pöydälle, jonka jälkeen sinulla onkin korkeus säädettävä työpöytä. Korkeuden säätäminen on helppoa, koska säätöpöytä säätyy kaasujousen voimalla. Säätöpöydän runko on valmistettu vahvasta alumiini metallista, joten työtaso ei huoju vaan se on tukeva ammattikäyttöön sopiva korkeus säädettävä työpöytä. Metallisen säätötason alla on kumitassut, joten työpöytä pysyy hyvin paikoillaan eikä naarmuta pöytää. Valkoiseen kansilevyyn on muotoiltu pyöristetyt kulmat, joten se on tyylikkään näköinen ja kansilevyn laminaattipinta on erittäin kestävä.

säätöpöytä työtaso korkeus säädettävä työpöytä

Säätöpöytä työtaso korkeus säädettävä työpöytä on helppo säätää vaikka seisomapöytä korkeuteen

säätöpöytä työtaso korkeus säädettävä työpöytä

Säätöpöytä on portaattomasti säädettävissä, joten työtaso voi olla välillä vakiopöydän korkeudella.

säädettävä työpöytä työtaso säätöpöytä

Säädettävä työpöytä työtaso on käytännöllisen kokoinen säätöpöytä

Kansilevyn materiaali on ohutta levyä, joten alimmillaan säädettynä taso on vain 3 cm korkuinen, joten voit työskennellä myös perus työpöydän korkeudella. Maksimikorkeus on 37 cm, jolloin voit työskennellä seisoma korkeudella. Korkeudensäätö on portaaton. Tämä on hyvä lisävaruste myös satulatuolia käyttäessä, koska satulatuolilla pöytätason tulee olla 10 – 15 cm korkeammalla kuin perus työpöydät. Taso kantaa 10 kg painon. Säätöpöydän paino on 12 kg. Kahden vuoden takuu.

säätöpöytä työtaso työpöytä

Säätöpöytä työtason korkeuden säätö

Kun säädät korkeutta, niin paina samanaikaisesti pöytälevyn molemmilla sivuilla olevia painikkeita ja paina pöytätasoa alaspäin tai nostaessasi kevitä pöytätasoa hieman ylöspäin.

työtaso säädettävä työpöytä

Säädettävä työpöytätyötaso mahdollistaa työnteon seisten tai istuen

Säätöpöytä on helppo keino parantaa työpisteen ergonomiaa

Nykyään on jo yleisesti tiedossa, että on parempi tehdä työtä vaihtelevasti välillä seisten ja välillä istuen. Aina ei kuitenkaan ole mahdollista ottaa käyttöön sähkösäätöistä työpöytää, jossa korkeuden säätö onnistuu napin painalluksella. Esimerkiksi hotellien vastaanottojen pöytä on useimmiten kiinteä rakennelma, jonka runkoa on vaikea vaihtaa. Siksi on paljon helpompi laittaa työtasolle tämä helppokäyttöön säätötaso, jolloin eri pituiset työtentekijät saavat helposti säädettyä työskentelytason korkeuden sopivaksi.

säätöpöytä

seisomapöytä

Työtasolle mahtuu kannettava tietokone tai isompi näyttö ja jopa molemmat tarvittaessa

säädettävät työpöydät

Kotitoimisto etätyö on nykyään varsin yleistä, mutta kotitoimiston ergonomia ei läheskään aina ole yhtä hyvä kuin työpaikan työpisteessä. Tämä säädettävä taso on hyvä hankinta myös kotitoimistoon, koska sillä saat vaikka keittiön pöydästä ergonomisen kotitoimisto työpisteen.

Tämän tuotteen kanssa sopii hyvin käyttöön muun muassa Contour Rollermouse Red plus rullahiiri hiiriohjain, satulatuoli ja korkea työtuoli ergonominen työtuoli.

Lisätietoa näet myös pauner.fi esittelysivulla >>

Lisätiedot

2 arviota tuotteelle Säätöpöytä työtaso korkeus säädettävä työpöytä

  1. Kristiina Äimä (varmistettu kirjoittaja)

    Olen tosi tyytyväinen:)

  2. Lasse (varmistettu kirjoittaja)

    Soveltuu hyvin kodin säätöpöydäksi, voi ottaa mukaan. Hinta nyt on vähän korkea. Tyytyväinen hankintaani…

Lisää arvio

Saatat myös pitää...