Etätyö seisomapöytä GetUpDesk Light tietokonepöytä

(1 tuotearvio)

209,00 

Kuljetuskassissa helposti mukava kulkeva koottava etätyöpiste on käytännöllinen tietokonepöytä kannettavalle tietokoneelle ja mahdollistaa ergonomisen työnteon seisten.

Tuotetunnus (SKU): 11257 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

GetUpDesk Light etätyö seisomapöytä on käytännöllinen mukana kuljetettava etätyöpiste tietokonepöytä kannettavan tietokoneen käyttämiseen seisten. Toimitukseen sisältyy kuljetuslaukku, jossa tämä helposti koottava kevyt vain 4,5 kg painoinen tietokonepöytä kulkee sujuvasti mukana mihin tahansa etätyö kohteeseen. Ergonomian ja terveyden ylläpidon kannalta on todettu vaihtelevan työasennon olevan hyvä asento. Pitkää aikaa ei ole hyvä istua yhtäjaksoisesti. Seisomapöytä tietokonepöytä mahdollisestaa työnteon välillä seisten, mutta monesti etätyöpiste ei ole ergonomian puolesta yhtä hyvä kuin toimiston sähkösäätöinen työpöytä. GetUpDesk Light etätyö seisomapöytä on helppo hetkessä koota käyttöön vaikka hotellihuoneessa tai kotona keittiön pöydälle ja saat kannettavan tietokoneen ergonomisesti sopivalle korkeudelle seisten työtä tehdessäsi. Vaihtelevasti seisten työskentely on parempi selälle ja hartioille.

etätyö seisomapöytä getupdesk light

Etätyö seisomapöytä GetUpDesk Light

Toimitukseen sisältyy tietokonepöydän lisäksi myös käytönnöllinen kuljetuslaukku, jolla etätyöpiste seisomapöytä kulkee sujuvasti mukanasi aina sinne missä tarve kulloinkin on. Kuljetuslaukun koko on 75×44 cm eli mahtuu hyvin matkaan mukaan. Toimituksessa on myös lisäteline, joka mahdollistaa erillisen näppäimistön ja hiiren käytön GetUpDesk Light työtasolla.

Etätyöpiste kotitoimisto ympäristöön ja hyvä työergonomia saadaan tällä tuotteella vaikka keittiön tai olohuoneen pöydälle.

etätyö kotitoimisto kalusteet

Tämän etätyö tietokonepöytä toimitus sisältää myös lisätelineen, joka mahdollistaa kannettavan tietokoneen asettamisen telineen etuosaan siten, että etuosaan voit laittaa erillisen näppäimistön ja hiiren. Ja tietokoneen näyttö on ergonomisesti sopivalla korkeudella. Edellytys tämän lisätason käyttöön on se, että kannettavan tietokoneen näyttö aukeaa ihan suoraksi. Useimmissa uusissa kannettavissa tietokoneissa se onnistuu.

etätyöpiste seisomapöytä getupdesk light

Sujuvasti mukana kulkeva seisomapöytä mahdollistaa sen, että etätyö ergonomia on hyvä vaikka kesämökillä työasioita hoitaessa.

seisomapöydät työpöydät

Kauniilla kesäilmalla on etätyö mahdollista vaikka kesämökin laiturilla, kun käytössäsi on tämä GetUpDesk Light seisomapöytä. Mikä voisikaan olla miellyttävämpi työympäristö kuin kaunis lämmin kesäilma raikkaassa ulkoilmassa. Tällöin vaativa aivotyö sujuu vireästi ja uudet ideat pulppuavat ihan uudella tehokkuudella.

etätyö työergonomia

kotitoimisto työpöytä getupdesk light

Seisomapöytä tietokonepöytä mahdollistaa hyvän etätyö ergonomian

Jos tarvitset isomman ja vankkarakenteisemman työtason etätyö käyttöön, niin hyvä vaihtoehto on myös kaasujousella korkeussäädettävä säätöpöytä. Sen voit myös laskea tavalliselle pöydälle ja voi tarvittaessa siirtää eri paikkaan. Myös säätöpöytä nettikaupastamme >>

Kun haluat kiinteän työpisteen ergonomiaa parantaa, niin siihen hyvä ratkaisu Pauner sähköpöytä >>

Lisätiedot

1 arvio tuotteelle Etätyö seisomapöytä GetUpDesk Light tietokonepöytä

  1. Tarja S. (varmistettu kirjoittaja)

    Ostin kevyen etätyöpöydän käytettäväksi silloin, kun teen töitä esimerkiksi matkoilla. Tämä pöytä kulkee suhteellisen kätevästi mukana ja on riittävän tukeva.

Lisää arvio

Saatat myös pitää...