Kyynärtuki pöytään sis näppäimistö rannetuki ja ergonominen hiirimatto hiirikäsi tuki

(1 tuotearvio)

129,00 

Pöytään kiinnitettävä kyynärtuki vähentää käsien ja hartioiden rasitusta tietokoneella töitä tehdessä.

HUOM! Tämä malli väliaikaisesti varastosta loppu. Korvaavana tuotteena heti toimitukseen saatavilla lähes samanlainen >>

Kuvaus

Kyynärtuki pöytään on parempi ratkaisu kuin vain näppäimistö rannetuki, koska kyynärtuki tukee koko käsivarren. Tällöin kättä ei tarvitse kannatella ja ranteen rasituksen lisäksi myös hartioiden rasitus vähenee. Toimitukseen sisältyy normaalia paksumpi ergonominen hiirimatto, jota kyynärtuen kanssa yhdessä käyttäessä ranne on suorana eli ergonomisesti hyvässä työasennossa. Tämä kyynärtuki pöytään on myös erinomainen hiirikäsi tuki ja on tärkeä apu silloin, jos hiirikäsi oireet ovat jo ilmenneet. Ja parempi on laittaa ergonomia kuntoon jo ennen kuin hiirikäsi kipu yllättää sillä hiirikäsi hoito vaiheessa joka tapauksessa pitää ergonomiaa parantaa.

näppäimistö rannetuki hiirikädelle hiirikäsi ergonominen hiiri tuki

Sinun on helppo kiinnittää kyynärtuki pöytään tukevilla metallisilla ruuvipuristin kiinnikkeillä. Pöytälevyn maksimipaksuus on 26 mm eli se sopii useimpiin vakio pöytälevyihin.

hiirikäsi rannetuki hiirikädelle ergonominen hiiri matto

Tämä kyynärtuki on kooltaan hieman isompi kuin Pauner kyynärvarsituki 11035 ja siksi tämä malli sopii hyvin myös pidempikätisellekin käyttäjälle.

Lisätiedot

1 arvio tuotteelle Kyynärtuki pöytään sis näppäimistö rannetuki ja ergonominen hiirimatto hiirikäsi tuki

  1. Sanna (varmistettu kirjoittaja)

    Ihan hyvä. Tukeva rakenne, pysyy paikoillaan, helppo asentaa. Varsinkin suoraan työpöytään oiva apu.

Lisää arvio