Seisontamatto työpistematto hyvä seisomatyö alusta ergomatto

95,00 

Seisontamatto työpistematto 11233 on käytännöllisen kokoinen, mukavan pehmeä ja sopivan kimmoisa. Se vähentää polvien ja selän rasitusta seisomatyössä.

Tuotetunnus (SKU): 11233 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Seisontamatto työpistematto on hyvä seisomatyö alusta ergomatto parantamaan seisomatyön ergonomiaa. Seisontamatto on sopivan pehmeä ja kimmoisa, joten ergomatto tekee seisomatyöstä miellyttävämpää. Selkään ja polviin kohdistuva rastitus pienenee, kun jalkojen alla on pehmeä ergomatto seisomatyö alusta eikä tarvitse kovalla lattialla seistä.

Seisontamatto työpistematto on sopivan kompaktin kokoinen levveydeltään 70 cm ja syvyys 45 cm. Paksuus on 2 cm. Se ei sisällä PVC muovia ja tyyliikkään näköiseksi kuvioitu pinta on tarvittaessa helppo pyyhkäistä puhtaaksi. Tämä työpistematto pysyy hyvin paikoillaan.

seisontamatto työpistematto ergomatto

työpistematto seisomatyö alusta

Katso esittelyvideo seisontamatto työpistematto 11233 mallista:

Pitkäkestoisen kovalla lattialla seisomisen on todettu lisäävän alaselän kipupulmia ja se saattaa aiheuttaa myös lonkkiin ennenaikaista kulumista. Siksi tämä lattialla pidettävä seisontamatto on erityisen hyödyllinen lisävaruste, koska se tuo tarvittavaa pehmeyttä lattiaan. Pehmustematto kannattaa hankkia samalla kertaa kun ostaa sähköpöydän. Seisontamatto on kuitenkin varsin edullinen hankinta ja se on varmasti hintansa arvoinen. Nykyään suositellaan vähentämään pitkäkestoista istumista, koska runsaan on todettu lisäävän riskiä moneen sairauteen. On tärkeää huomioida myös ettei seisominenkaan ole pitkäkestoisena hyvä työasento. Parasta ergonomiaa on vaihteleva työasento. Ja seisomiseen miellyttävyyttä saat tällä lattiaa pehmentävällä matolla. Pauner ergonomiatuotteilla saat työpisteestäsi miellyttävämmän ja vähemmän kehoa kuormittavan. Työn tehokkuus myös paranee miellyttävässä työpisteessä. Ja ennen kaikkea kannattaa huomioida sairaspäiven ennaltaehkäisyn tärkeys. Sairaslomapäivät ovat työnantajalle kalliita ja kaikkihan mieluummin haluavat terveenä töissä olla. Koska etätyö on nykyään varsin yleistä, niin seisontamatto kannattava hankinta myös kotitoimistoon kotiin. Myymälöiden asiakaspalvelupisteissä on myös yleistä töiden teko seisten, joten tämä on hyvä hankinta myös niihin työpisteisiin. Työpäivän aikana huomaat varmasti eron polvissa ja selässä riippuen siitä oletko seissyt pitkään kovalla lattialla vai pehmentävällä matolla.

Lisätietoa ergomatto ja seisomatyö alusta tuotteista näet myös Pauner nettisivulla >>

Lisätiedot

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Seisontamatto työpistematto hyvä seisomatyö alusta ergomatto”