Sähköpöytä pieni kapea etätyö seisomatyöpiste kotiin

532,00 563,00 

Sähköpöytä pieni kapea yksijalkainen malli on loistava etätyö työpöytä kotitoimistoon. Se mahtuu pieneen tilaan ja pyörillä vastustettuna sähköpöytä on helppo siirtää tarpeen mukaan.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Sähköpöytä on erinomainen ratkaisu parantamaan etätyö työpisteen ergonomiaa. Pieni sähköpöytä on sopivan kapea, joten seisomatyöpiste kotiin mahtuu hyvin pieneenkin tilaa. Jos sinulla on tarve siirrellä pöytää, niin valitse varusteeksi pyörät. Jalustassa on kuusi laadukasta huonekalupyörää, joten tämä työpöytä on tukeva. Pyöristä kaksi etummaista voit napsauttaa lukkoon ja liikuttaessa napsautat pyörälukon pois. Pitkän korkeudensäätövaran ansiosta tämä pieni kapea sähköpöytä sopii kaiken pituisille käyttäjille. Tassuilla varustettuna korkeudensäätövara on 57 – 123 cm ja pyörillä varustettuna 62 – 128 cm. Jalustaosa on vahvaa metallia. Vakiovarusteena korkeudensäätöön tulee ylös alas ohjain, jonka voit kiinnittää haluamaasi kohtaan pöydän reunaan. Lisävarusteena on tarvittaessa saatavilla muistipaikkaohjain neljällä muistipaikalla. Lisävaruste muistipaikkaohjaimen ovit liittää älypuhelimeen ja säätää pöytää tarvittaessa puhelimen näytöltä. Tärkeä ominaisuus jalustaosassa on etureunan kaareva muotoilu. Sen ansiosta tuolilla istuessa pääsee riittävän lähelle työpöytää. Markkinoilla on myös toisenlaisia pöytiä joissa on neliömallinen jalustaosa ja niissä ei tuolilla pääsee riittävän lähelle kuten tällä kaarevaksi muotoillulla jalustalla pääsee.

sähköpöytä pieni kapea etätyöpiste

Kansilevyn vakiokoko on leveydeltään 80 cm ja syvyydeltään 60 cm. Siihen mahtuu ihan hyvin tietokoneen etätyöpiste. Isomman kansilevyn leveys on 100 cm ja syvyys 70 cm. Voit myös tilata pelkän rungon ja kiinittää oman kansilevyn porautuvilla puuruuveilla. Valkoinen 80x60cm kansilevy meillä on yleensä varastotuotteena heti toimitukseen. Muut värit ja isompi kansilevy ovat tilaustuotteita, jolloin toimitusaika n. 2 viikkoa.

sähköpöytä työpöytä kotiin etätyö

Yksijajalkainen pieni sähköpöytä on helppo koota käyttöön. Rungon ruuvien kiinnittämiseen tarvitset kuusiokoloavaimen ja kansilevyn kiinnitys onnistuu helpoiten ruuviväännin akkuporakoneella.

sähköpöytä seisomapöydät yksijalkainen

Runsaan istumisen on todettu olevan terveydelle haitallista, joten tällainen vaihtelevan työasennon mahdollistava korkeussäädettävä seisomatyöpiste kotiin tai työpaikan toimistolle erittäin kannattava hankinta ja sijoitus omaan terveyteen. Seisomatyöpiste on tärkeä työpöytä monille etätyön ollessa varsin yleistä nykyään.

Laajemman valikoiman näet sähköpöytä-kauppa nettikaupassa >>

Ja lisätietoa myös Paunerin nettisivulla >>

Sähköpöydän kanssa hyvin käyttöön sopii myös satulatuoli ja seisontamatto työpistematto

Lisätiedot

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sähköpöytä pieni kapea etätyö seisomatyöpiste kotiin”