Sähköpöytä pieni kapea etätyö seisomatyöpiste kotiin

532,00 563,00 

Sähköpöytä pieni kapea yksijalkainen malli on loistava etätyö työpöytä kotitoimistoon. Se mahtuu pieneen tilaan ja pyörillä vastustettuna sähköpöytä on helppo siirtää tarpeen mukaan.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Sähköpöytä on erinomainen ratkaisu parantamaan etätyö työpisteen ergonomiaa. Pieni sähköpöytä on sopivan kapea, joten se mahtuu hyvin pieneenkin tilaa. Jos sinulla on tarve siirrellä pöytää, niin valitse varusteeksi pyörät. Pitkän korkeudensäätövaran ansiosta tämä pieni kapea sähköpöytä sopii kaiken pituisille käyttäjille. Tassuilla varustettuna korkeudensäätövara on 57 – 123 cm ja pyörillä varustettuna 62 – 128 cm.

sähköpöytä pieni kapea etätyöpiste

Kansilevyn vakiokoko on leveydeltään 80 cm ja syvyydeltään 60 cm. Siihen mahtuu ihan hyvin tietokoneen etätyöpiste. Isomman kansilevyn leveys on 100 cm ja syvyys 70 cm. Voit myös tilata pelkän rungon ja kiinittää oman kansilevyn porautuvilla puuruuveilla. Valkoinen 80x60cm kansilevy meillä on yleensä varastotuotteena heti toimitukseen. Muut värit ja isompi kansilevy ovat tilaustuotteita, jolloin toimitusaika n. 2 viikkoa.

sähköpöytä työpöytä kotiin etätyö

Yksijajalkainen pieni sähköpöytä on helppo koota käyttöön. Rungon ruuvien kiinnittämiseen tarvitset kuusiokoloavaimen ja kansilevyn kiinnitys onnistuu helpoiten ruuviväännin akkuporakoneella.

sähköpöytä seisomapöydät yksijalkainen

Laajemman valikoiman näet sähköpöytä-kauppa nettikaupassa >>

Ja lisätietoa myös Paunerin nettisivulla >>

Sähköpöydän kanssa hyvin käyttöön sopii myös satulatuoli ja seisontamatto työpistematto