Satulatuoli miehille ja naisille keinuva kaksiosainen satulatuoli hyvä ergonominen työtuoli

495,00 

Satulatuoli Pauner kaksiosaisella keinuvalla istuimella on erittäin miellyttävä istua, koska istuin on sopivan kapea. Istuinosan leveyttä voi säätää. Käyttäjän liikkeitä myötäilevä keinuva istuinosa on mukava käyttää. Pieni liike aktivoi keskivartaloa parantaen aineenvaihduntaa ja vähentää näin paikkojen puutumista. Istuimen verhoilumateriaali aito nahka. Satulatuoli istuin on sopivan pehmeä.

Miehille on tärkeää, että satulatuoli on kaksiosainen keskiraolla varustettu. Tällöin miehen paikat eivät puudu ja verenkierto pysyy hyvänä. Päivittäisessä työkäytössä on hyvä ominaisuus, että istuinosassa on liikettä myötäilevä keinunta ominaisuus. Liike on hyväksi  keholle ja sen aktivoiva pieni liike myös auttaa vahvistamaan keskivartalon syviä lihaksia. Se osaltaan auttaa ennaltaehkäisemään selkävaivoja. Satulatuoli ohjaa ryhdikkääseen istuma-asentoon, joka on hyvä selälle.

Tämä on paras satulatuoli miehille.

Kuvaus

Satulatuoli, jossa on kaksiosainen keskiraollinen istuinosa, sopii sekä miehille, että naisille. Erityisesti miehille on tärkeää, että satulatuoli on kaksiosainen, koska siinä genitaalialueisiin kohdistuu pienempi paine kuin yksiosaisessa satulatuoli istuimessa.

Tuolissa on kaksi osaa, mitkä pystyy helposti säätämään itselle sopivalle leveydelle. Kaksiosainen satulatuoli on miehelle loistava vaihtoehto. Leveyden säätäminen mahdollistaa myös naiselle käytettäväksi. Keinuva istuinosa antaa pientä joustovaraa sekä aktivoi vartaloa ja satulassa oleva rako vähentää istumapainetta sekä hiostumista. Tuoli on helppokäyttöinen ja sillä pystyy liikkumaan huolettomasti. Satulatuolia käyttäessä selkäranka on asennossa kuin seistessä, jolloin polvien nivelet ja selkä hyötyy paremmasta asennosta, sekä aineenvaihdunta on parempi. Selkä ei rasitu tai kipeydy ja ryhti pysyy luonnollisena istuessa. Ensimmäistä kertaa kun ottaa satulatuolin käyttöön, niin kannattaa muistaa että satulaan tottumiseen voi viedä aikaa, joillakin lyhyen ajan kun taas toisilla pidempään. Satulatuolilla on hyvä istua mahdollisimman taakse reunalle. Selkä suorana ja kantapäät tukevasti lattialla. Terveysominaisuudet parantaa työn laatua.

Kaksiosainen satulatuoli Pauner 11059 istuinosa on sopivan kapea.

Se on erittäin tärkeä ominaisuus, koska liian leveä istuinosa painaa reiden sisäosaan ja jalka puutuu. Sopivan kapea satulatuistuin on miellyttävä istua. Ja hyvä ominaisuus on myös se, että istuinosan leveyden voi säätää itselle sopivaksi. Hyvää palautetta käyttäjiltä on tullut myös siitä, että tämän satulatuolin istuinosa on miellyttävän pehmeä.

Pyöräristikon koko vaikuttaa myös satulatuolin käytettävyyteen. Pauner satulatuoli pyöräristikko on sopivan pieni, joten sillä pääsee sujuvasti liikkumaan. Esimerkiksi hammaslääkärin työssä sopivan pienestä pyöräristikosta on se etu, että silloin pääsee riittävän lähelle potilastuolia. Monissa muissa satulatuolissa pyöräristikko on kooltaan turhan iso. Pauner satulatuoli pyöräristikon materiaali on kiillotettua alumiiinia, joka on erittäin kestävä rakenne. Se pysyy siistinä erittäin pitkän aikaa. Laadukkaat pyörät pyörivät hyvin.

Verhoilumateriaali laadukas aito nahka, joka kestää kauan käytössä. Kotimaisen Pauner satulatuolin takuuaika on kolme vuotta.

satulatuoli miehille

Satulatuoli miehille

Kaksiosainen satulatuoli sopii hyvin myös naisille, mutta monien naisten mielestä myös yksiosainen kapea satulatuoli on erittäin hyvä.

Lisätietoa satulatuoleista näet myös pauner.fi nettisivulla >>

Lisätiedot

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Satulatuoli miehille ja naisille keinuva kaksiosainen satulatuoli hyvä ergonominen työtuoli”