Satulatuoli naisille kapea keinuva on paras satulatuoli

430,00 

Satulatuoli kapea keinuva on paras satulatuoli naisille. Riittävän kapean istuinosan ansiosta satulan reunat ei paina reiden sisäosaan, kuten tapahtuu muita leveämpiä satulatuoleja käyttäessä. Istuinosa on mukavan pehmeä ja keinuva istuinosa myötäilee liikkeitä. Verhoilumateriaali musta kangas.

Tuotetunnus (SKU): 11127 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Satulatuoli naisille – Pauner kapea keinuva on erittäin miellyttävä istua, koska sen istuinosa on sopivan pehmeä ja istunosan on riittävän kapea. Se on useimmiten naisten mielestä paras satulatuoli naisille.

Kevyt satulatuolituoli missä keinuva istuinosa tuo pientä liikettä käyttäjän mukaan ja aktivoi vartaloa. Tuolissa on normaalia satulaa kapeampi istuin, jolloin reiden sisäosaan ei kohdistu painetta ja jaloissa veri kiertää hyvin. Tämä on paras ergonominen satulatuoli naisille. Satulan ansiosta selkärangan välilevyjen lähellä oleva kudos ei ole puristuksissa. Asento on kuin seistessä sekä aineenvaihdunta on parempi, että polvien nivelet ja selkä hyötyy paremmasta asennosta. Näin välttää selän rasittumisen, eikä se kipeydy ja ryhti on luonnollinen. Jos ensimmäistä kertaa tulee satulatuoli käyttöön, niin on hyvä varata hieman aikaa. Joillakin vie hieman enemmän aikaa tottua satulaan kuin toisilla. Tuolilla istutaan mahdollisimman perälle selkä suorana ja kantapäät tukevasti lattialla. Terveysominaisuudet korostuu nopeasti parantaen työn laatua.

Paras satulatuoli on miellyttävä käyttää ja kestää kauan käytössä. Kaikki satulatuolit näyttää kuvasta vilkaisemlalla lähes samanlaiselta, mutta istuessa huomaa eroja mm. istuimen leveydessä ja pehmeydessä. Jos työtuoli ei ole käyttäjälle sopiva, niin silloin se jää käyttämättä. Pauner satulatuoleissa ominaisuudet on viimeistelty huippuunsa, jotta käyttäjät ovat tyytyväisiä. Kapeassa Pauner satulatuolissa erityisesti istuinosan pehmeys miellyttää käyttäjiä. Useimmiten käyttäjän kommentti sille istuessa on ”onpa se mukavan pehmeä”. Koska se on sopivan pehmeä ja miellyttävä, niin työpäivä sujuu mukavasti.

Satulatuoli aktivoi keskivartaloa

Istuimen keinunta ominaisuus tekee tästä satulatuolista erittäin miellyttävän käytössä. Pieni liike kehossa on hyvä asia, koska se aktivoi aineenvaihdunta. Huonoin tilanne on se, jos keho on täysi paikoillaan, niin keho passivoituu ja paikat puutuvat. Keinuvassa satulatuolissa tulee kehoon pientä aktivoivaa liikettä, joka estää paikkojen puutumista. Keinuva ominaisuus satulatuoliin on suositeltavaa erityisesti kokopäivätoimisessa käytössä olevaan satulatuoliin.

Verhoilu materiaali tässä nettikaupassa myynnissä olevassa versiossa on kangas, joka sopii erittäin hyvin toimistokäyttöön. Sairaalakäyttöön sopii verhoilumateriaaliksi keinonahka. Se on saatavilla tilauksesta.

 

Katso myös kaksiosainen satulatuoli >>

 

Satulatuoli lisätietoa näet myös pauner.fi sivustolla >>

Lisätiedot

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Satulatuoli naisille kapea keinuva on paras satulatuoli”