Satulatuoli Salli swingfit small ergonominen satulatuoli

728,00 

Salli small swingfit satulatuoli on uusi malli, joka istuinosa on kapeampi kuin pidempään markkinoilla olleissa satulatuoleissa. Kaksiosaisen istuimen leveyttä voi säätää ja joustava istuinosa myötäilee istujan liikkeitä, joten se aktivoi vielä enemmän kuin kiinteä satulatuoli.

Tuotetunnus (SKU): salli-small-swingfit Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Satulatuoli Salli Swingfit small on hyvä satulatuoli työssä paljon satulatuolia käyttävälle. Satulatuoli Salli Swingfit smalla malliin on saatavilla useita verhoiluvaihtoehtoja. Pääsääntöisesti kannattaa valita aito nahka verhoilu. Musta väri on helppo valinta, koska musta väri sopii kaikkiin ympäristöihin vaikka muiden kalusteiden väri myöhemmin vaihtuisikin. Keinonahka verhoilumateriaalilla Salli Swingfit käytetään lähinnä sairaaloissa, joissa on tarvetta puhdistaa voimakkailla desinfiointiaineilla. Keinonahka materiaali sopii aitoa nahkaa paremmin käyttökohteisiin, jossa istuinosa kastuu usein. ESD materiaalia käytetään elektroniikkatehtaissa, joissa on ESD suojattuja alueita. ESD materiaali on sähköä johtavaa materiaalia, jolloin ei muodosta hankaussähköä aiheuttamaan virtapiikkejä, jotka voisivat vaurioittaa elektroniikkatehtaan herkkiä komponentteja. Kun valitset satulatuoli Salli Swingfit malliin verhoilumateriaaliksi ESD, niin silloin tilaamasi tuoli toimitetaan sähköä johtavilla ESD pyörillä.

Tämä uuden small version istuinosa on 6 cm kapeampi kuin aikaisemmin markkinoille tullut perus satulatuoli Salli Swing fit malli. Tämän small version leveyssäädettävän kaksiosaisen istuinosan leveys on 39,5 cm – 42 cm. Tämä small version kapeampi istuinosa soveltuu erityisesti lyhyehköille kapealanteisille käyttäjille. Vakiomallinen leveämpi istuinosa on useimmille lyhyille henkilöille liian leveä ja liian leveä istuinosa painaa reiden sisäosaan heikentäen verenkiertoa ja tuntuu lonkissä epämiellyttävältä. Siksi tämän uusi ergonominen satulatuoli Salli kapeampi malli on tervetullut vaihtoehto.

Istumakorkeus Salli Swingfit satulatuolilla S-kaasujousella on 50-64 cm, M-kaasujousella 59-78 cm ja L-kaasujousella 67-93 cm. Kun käytät satulatuolia, niin työpöydän pitää olla n. 10-15 cm korkeammalla kuin perus työpöydät, koska satulatuolilla istutaan korkeammalla ryhdikkäässä asennossa.

Istujan liikkeitä myötäilevä Swing fit istuinosa aktivoi keskivartaloa ja auttaa vahvistamaan keskivartalon syviä lihaksia. Pieni keinuva liike istuinosassa tuo aineenvaihduntaa aktivoivaa liikettä ja se auttaa siihen ettei paikat puudu istuessa. Tunnetusti passivoiva paikallaanolo on huono asia keholle ja tämä liikkeeseen aktivoiva satulatuoli on vastaavasti hyvä asia kehon terveyden ylläpitoon.

Salli satulatuoleilla on on 10 vuoden takuuaika

Salli satulatuolit on valmistettu käsityönä Suomessa ja niissä on käytetty laadukkaita osia ja materiaaleja. Pyörät ovat laadukkaat ja rullaavat kevyesti.

Katso myös muut satulatuolit

Lisätietoa satulatuoleista näet myös pauner.fi sivulla.

Lisätiedot

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Satulatuoli Salli swingfit small ergonominen satulatuoli”

Saatat myös pitää...