Salli satulatuoli small multiadjuster

670,00 

Salli small multiadjuster satulatuoli on uusi malli, jonka istuinosa on kapeampi kuin muissa pitkään markkinoilla olleissa Salli satulatuoleissa. Useimpien mielestä tämä uusi kapeampi malli on aikaisempaa parempi, koska kapeampi malli ei paina reiden sisäosaan.

Tuotetunnus (SKU): small-multiadjuster Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Salli satulatuoli small multiadjuster mallin istuinosan kaltevuutta ja leveyttä voit säätää. Myös istuinkorkeuden voit säätää. Salli satulatuoli on ollut markkinoilla jo yli 20 vuotta ja siksi monille tuttu. Ensimmäiset satulatuolit aikoinaan olivat yksiosaisia, mutta nykyään kaksiosaiset satulatuolit ovat suosittuja. Kaksiosaisessa satutuolissa olevan keskiraon ansiosta genitaalialueille kohdistuva paine on pienempi. Erityisesti miehille on miellyttävämpää käyttää kaksiosaista satulatuolia. Mutta myös naisille kaksiosainen satulaistuin sopii hyvin. Kaksiosainen istuinosan keskiraon ansiosta istuin on ilmava, jolloin se ei hiosta.

Salli satulatuoli small Salli multiadjuster on kapeampi

Tämä uusi small versio tuli markkinoille vuonna 2019 ja sen istuinosa on kuusi cm kapeampi, kun useita vuosia markkinoilla ollut Salli Multiadjuster satulatuoli. Uusi versio on kehitetty, koska kaikki ihmiset ovat eri kokoisia, niin on hyvä olla eri kokoisia istuinosia, jotta jokainen löytää omaan tarpeeseen sopivimman satulatuolin. Varsinkin alle 170 cm pituisille kapealanteisille käyttäjille aikaisempi malli oli liian leveä. Liian leveällä satulalla istuessa voi alkaa tuntumaan lonkissa epämiellyttävältä ja reiden sisäreunan painaessa leveään satulaan jalkojen verenkierto heikkenee ja jalat alkavat puutua. Siksi tämä uusi kapeampi versio on tervetullut vaihtoehto. Jos olet aikaisemmin kokenut satulatuolin liian leveäksi, niin kannattaa kokeilla tätä uutta kapeampaa small versiota. Ja tässä mallissa myös istuinosan leveyden voit säätää juuri sinulle sopivaksi.

Salli satuolatuoli small Salli multiadjuster voidaan varustaa Salli Base pyöräristikolla, jossa on metalliset pyöristetyt pienet nystyrät, joiden päälle jalanpohjia painelemalla voit rentouttaa jalanpohjia rentouttavalla hieronnalla. Jalanpohjissa on tunnetusti monia hermoja, joten pieni aktivoiva rentoutushieronta jalanpohjiin tuntuu tuntuu miellyttävältä työpäivän aikana. Ja tällä työtuolilla sen voit tehdä samanaikaisesti kun teet töitä. Vaihtoehtona on saatavilla myös perinteisen mallinen pyöräristikko. Pyörät ovat erittäin laadukkaat, joten tuolilla liikkuminen sujuu miellyttävän kevyesti työspisteessä. Satulatuolilla on helppo siirtyä vaikkapa viereiseltä työpöydältä toiselle.

Salli satulatuoli small salli multiadjuster mallin istuinosan portaaton kaltevuuden säätömahdollisuus on hyödyllinen ominaisuus. Jokaisella ihmisellä selkä on hieman erilainen. Toisilla on enemmän notkoselkä ja toisilla vähemmän. Kun säädät istuinosaa enemmän etukenoon, niin silloin satulatuolilla istuessa selkään tulee isompi lannenotko ja vastaavasti takakenossa loivempi. Myös työtason korkeus vaikuttaa siihen mikä on luontevin kaltevuus satulaistuimelle. Korkealla istuessa useimmiten parempi säätää hieman etukenoon. Kaltevuuden säätö on helppoa säätövivusta.

Huomioithan, että satulatuolilla istuessa työpöydän pitää olla hieman korkeammalla kuin perus työpöytä. Siksi sähköpöytä toimii erinomaisesti satulatuolin kanssa.

salli satulatuoli salli multiadjuster

Salli satulatuoli small Salli multiadjuster navyblue värisellä verhoilulla

Lisätiedot

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Salli satulatuoli small multiadjuster”

Saatat myös pitää...