Kaksiosainen satulatuoli GAP ergonominen satulatuoli

397,00 

Kaksiosainen satulatuoli Pauner GAP on hyvä satulatuoli miehille ja sopii yhtä hyvin myös naisille. Kaksiosaisen keskiraollisen istuinosan ansiosta genitaalialueille kohdistuu pienempi paine kuin yksiosaisessa satulatuolissa. GAP kaksiosainen satulatuoli keskus alue on avoin jolloin paine istumisessa pienempi erityisesti miehillä. Istuimen kaltevuuden ja korkeuden voi säätää helposti säätövivuista. Korkeuden säätövara vakio M kaasujousella on 53 – 73 cm. Se on useimmille sopiva korkeudensäätövara. Yli 190 cm pituisille käyttäjille kannattaa valita korkeampi kaasujousi, joka on tarvittaessa saatavilla lisävarusteena. Huomioithan, että satulatuolia käyttäessä pöytätason pitää olla hieman korkeammalla kuin tavallinen pöytätaso. Sähköpöytä ja kaksiosainen satulatuoli yhdessä tarjoavat erinomaisen ergonomian.

Kaksiosainen satulatuoli Pauner GAP on hinnaltaan edullinen, mutta ominaisuuksiltaan miellyttävä ja kestävä.

Tämä satulatuoli varastosta heti toimitukseen saatavilla.

Kuvaus

Satulatuoli Pauner GAP on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen satulatuoli miehille. Se on edullinen satulatuoli, mutta siinä on miellyttäväksi muotoiltu sopivan pehmeä istuinosa ja kestävä rakenne. Kaksiosainen satulatuoli GAP:n istuinosa on hieman leveämpi kuin keinuvalla istuimella varustetussa Pauner satulatuolissa.

Satulatuolin hankinnassa on tärkeää kiinnittää huomiota myös pyöräristikkoon ja pyöriin. Monissa muissa pikaisesti vilkaisemalla suurinpiirtein saman näköisissä edullisissa satulatuoleissa on pyöräristikko valmistettu prässätystä pellistä, johon on hitsattu pyörän kiinnikkeet. Niissä on ongelmana, että pyöränkiinnikkeen hitsaussauma saattaa irrota käytössä. Siksi Paunerin GAP kaksiosainen satulatuoli on varustettu alumiinista valmistetulla pyöristikolla. Se on erittäin kestävä materiaali. Se on käytännössä ikuinen työtuolikäytössä. Pyöräristikko on kooltaan sopivan pieni, jotta satulatuolilla pääsee ketterästi liikkumaan ja esim. hammaslääkärin työssä pääsee riittävän lähelle potilastuolia. Paunerin GAP satulatuolissa on myös erittäin laadukkaat pehmeäreunaiset pyörät, jotka liikkuvat kevyesti, eivät jätä jälkeä lattiaan ja kestävät pitkään käytössä. Monissa muissa satulatuoleissa ei ole yhtä laadukkaita pyöriä.

Kaksiosainen satulatuoli Pauner GAP:n verhoilumateriaali on keinonahka, joten se soveltuu hyvin myös sairaalakäyttöön, jossa käytetään desinfiointi puhdistusaineita.

Kaksiosainen satulatuoli Pauner GAP on paras edullinen satulatuoli miehille.

Satulatuolit ovat nykyään suosittuja monissa työtehtävissä. Toimistokäytössä satulatuolien suosio on lisääntynyt sähkösäätöisten työpöytien lisääntymisen myötä. Satulatuoli ja sähköpöytä ovat yhdessä erinomainen työpari, koska satulatuolilla istuessa pöytätason pitää olla hieman korkeammalla kuin perus työpöydän. Sähköpöydässä korkeudensäätö onnistuu helposti napin painalluksella. Vaihteleva työasento on parasta ergonomiaa. Kaksiosainen satulatuoli ohjaa ryhdikkääseen istuma-asentoon, jossa selässä on luonnollinen lannenotko. Tämä luonteva ergonominen istuma-asento auttaa ylläpitämään selän terveyttä sekä aktivoi ja vahvistaa selän ja keskivartalon lihaksia. Kun aloitat käyttämään satulatuolia, niin aluksi kannattaa käyttää sitä vain osa työpäivästä ja totutella siihen vähän kerrallaan, jotta kehon lihakset tottuvat satulatuolin erilaiseen istuma-asentoon. Kun siihen tottuu, niin yleensä käyttäjän kommentit ovat, etteivät enää haluaa luopua satulatuolin käytöstä. Satulatuolin korkeus tulee säätää siten, että se on korkeammalla kuin perus työtuoli, mutta kantapäät pitää olla tukevasti lattiassa. Tällöin jalat ovat loivassa kulmassa ja näin jalkojen verenkierto pysyy hyvänä ja istuma-asento on sopivan tukeva.

kaksiosainen satulatuoli

Kaksiosainen satulatuoli GAP

Lisätietoa näet myös pauner.fi ergonominen satulatuoli esittelysivulla >>

Lisätiedot

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kaksiosainen satulatuoli GAP ergonominen satulatuoli”