Toimistopoljin on monikäyttöisempi kuin satulatuoli

590,00 

Toimistopoljin mahdollistaa aktivoivan liikkumisen samanaikaisesti kun teet töitä tietokoneella tai toimistopöydän äärellä. Polkeminen aktivoi verenkiertoa, joka kuljettaa happea kehoon ja aivoihin, jolloin olet työssä virkeämpi ja aivotyö sujuu vireämmin. Toimistopoljinta ei ole tarkoitus käyttää koko päivää vaan vähän aikaa kerrallaa tuomaan työpäivään vaihtelua ja kehoon aktivoivaa liikettä paikallaanolevan toimistotyön sijaan. Jos sinulla on jo käytössä sähkösäätöinen työpöytä, niin toimistopoljin on täydellinen lisävaruste, koska yhdessä ne toimivat erinomaisesti.

*Mustan värisenä saatavilla tällä hetkellä

Tuotetunnus (SKU): TP-musta Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Toimistopoljin sopii erittäin hyvin käyttöön sähkösäätöisen työpöydän kanssa, koska toimistopoljinta käyttäessä pöytätason korkeus tulee olla n. 110 cm korkeudella. Sähköpöydän saat säädettyä sopivalle korkeudelle helposti napin painalluksella. Toimistopoljinta ei ole tarkoitettu käytettäväksi koko työpäivän ajan vaan lyhyt käyttöaika kerrallaan riittää aktivoimaan kehon verenkiertoa. Paikallaan istumisessa keho passivoituu, joten siksi toimistotyöhön on tervetullut lisävaruste aktivoivan liikkumisen mahdollistava toimistopoljin. Se soveltuu hyvin työtiimien käyttöön, jolloin tiimin jäsenet voivat vuorotellen ottaa toimistopolkimen käyttöönsä työpisteeseen. Vaihteleva työasento on parasta ergonomiaa ja sähkösäätöinen työpöytä hyvin mahdollistaa vaihtelevuuden. Vaikka paljon puhutaan istumisen vähentämisestä ja seisomisen lisäämisestä, niin ei kuitenkaan ole hyvä myöskään seistä pitkää aikaa yhtäjaksoisesti. Toimistopoljin on myös kuin satulatuoli, jolle voi välillä istahtaa paikkoja lepuuttaa. Mutta toimistopoljin on monikäyttöisempi kuin tavallinen satulatuoli, koska toimistopolkimella saat kehoosi myös aktivoivaa liikettä.

Katso esittelyvideo:

Toimistopoljinta ei kuitenkaan ole tarkoitettu olevan kuntopyörä toimistoon vaan se on tarkoitettu kevyeen aktivoivaan liikkeeseen eikä ole tarkoitus hikeen asti polkea. Kun pidät poljentavauhdin sopivan verkkaisena, niin pystyt samanaikaisesti tekemään töitä tietokoneella ja puhumaan työpuheluita. Voit polkea eteenpäin tai taaksepäin ja poljentavastuksen saat säädettyä. Toimistopolkimen käyttö on lähes äänetöntä, joten se sopii hyvin myös avokonttoreihin. Ruotsissa on tehty tutkimus, jossa on todettu polkemisen parantavan keskittymistä työhön ja on havaittu myös asioiden muistiin jäämisen olevan parempaa, kun uutta asiaa opetellessa polkee toimistopolkimella.

Kuntopyörä toimistoon

Toimistopoljin ei ole varsinaisesti kuntopyörä toimistoon vaan aktivointiväline kevyeen liikkumiseen

Pauner toimistopoljin toimitetaan käyttövalmiiksi koottuna, joten käyttöönotto on helppoa. Riittää kuin vain lasket satulaosan paikoilleen toimituspaketin avattuasi. Toimistopolkimen takuuaika on yksi vuosi. Toimistopolkimen väri on tyylikäs harmaa-hopeanvärinen, joten se sopii hyvin toimistoympäristöön ja toimistopoljin sopii hyvin myös koululuokkiin.

Toimistopolmimen satulatuoli mallinen istuinosa on miellyttävä istua ja sen korkeuden voit säätää. Vakiomalli sopii n. 165 cm – 185 cm pituisille käyttäjille. Lisävarusteena on saatavilla lyhemmällä putkella varustettu istuinosa, joka tarkoitettu alle 165 cm pituisille käyttäjille. Ja yli 185 cm pituisille saatavilla istuinputkeen jatkokoroke osa.

Toimistopoljin lisää työpisteen viihtyvyyttä ja auttaa jaksamaan työssä paremmin.

Lisätietoa näet myös pauner.fi toimistopoljin esittelysivulla >>

Lisätiedot

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Toimistopoljin on monikäyttöisempi kuin satulatuoli”