Korkea työtuoli lyhyt istuin hyvä ergonominen työtuoli

475,00 

Korkea työtuoli lyhyellä istuinosalla on ergonominen työtuoli työpisteisiin, joissa pöytätason korkeus on korkeammalla kuin peruspöydät. Tämä korkea työtuoli lyhyellä istuinosalla soveltuu erittäin hyvin mm. kassatyöpisteisiin, koska se on sopivan kompaktin kokoinen. Lyhyen istuinosan ansiosta tuolin etureuna ei paina reiden alaosaan ja jalkojen verenkierto pystyy hyvänä. Lyhyt istuinosa mahdollistaa kassatyössä istumisen siten, että selkänoja tukee hyvin selkää. Selkätuki on muotoiltu antamaan parhaan tuen ristiselälle.

Korkea työtuoli Pauner 102 on valmistettu Suomessa korkealaatuisista komponenteista. Se on kestävä ergonominen työtuoli päivittäiseen työkäyttöön. Säädöt ovat helppokäyttöiset ja monipuoliset. Tämä korkea työtuoli soveltyy hyvin työpisteisiin, jossa työntekijät vaihtuvat.

Tuotetunnus (SKU): 102 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Korkea työtuoli on varustettu korkealla kaasujousella, jolloin korkeuden säätövara on 60 – 86 cm. Tuoli on ergonominen työtuoli mm. kaupan kassatyöpisteisiin ja laboratorio työpisteisiin. Työtuolin toimitukseen sisältyy korkeussäädettävä jalkarengas, jonka päällä voi pitää jalkoja, kun istuu niin korkealla, ettei jalat uletu lattiaan asti.

Lyhyt istuinosa on korkeaan työtuoliin kehitetty käyttäjien toiveesta ergonomia-alan asiantuntijoiden toimesta. Tyypillinen tilanne on ollut aikaisemmin kassatyöpisteissä, joissa on ollut vakiokokoisella istuimella varustettu työtuoli, että käyttäjä on istunut tuolin etureunalla jolloin selän ja selkänojan välillä on 20-30 cm etäisyyttä. Tällöin selkänänoja ei ole tukenut selkää. Kun käytössä on lyhyellä istuinosalla varustettu korkea työtuoli, niin selkänojan saa säädettyä tukemaan selkää. Lyhyen istuinosan ansiosta tuolin etureuna ei paina reiden alosaan. Tällöin verenkierto pysyy hyvänä. Tämä ergonominen työtuoli on kompaktin kokoinen, joten se mahtuu hyvin kassatyöpisteeseen, jossa tila on rajallinen. Tämä on hyvä työtuoli kassatyöpisteeseen. Istuinosan mitat: leveys 46 cm ja syvyys 25 cm.

Korkea työtuoli on helppo säätää sopivaksi

korkea työtuoli ergonominen

Korkea työtuoli on ergonominen työtuoli hyvien säätöjen ansiosta

A: Työtuolin korkeuden säätö

B: Selkänojan etäisyyden säätö

C: Istuimen kaltevuuden säätö

D: Selkänojan korkeuden säätö

Korkea työtuoli on varustettu selkänojalla, joka on muotoiltu tukemaan selän lannenotko miellyttävästi.

Työtuolissa on kestävävät komponentit, joten tämä tuoli kestää kauan päivittäistä työkäyttöä. Takuuaika on kolme vuotta. Verhoilukangas on kestävää ja miellyttävän tuntuista kangasta. Musta on normaali vakioväri. Muita värejä tarvittaessa tilaustuotteena saatavilla silloin, kun tilausmäärä on vähintään 5 kpl.

Korkea työtuoli on varustettu pyörillä, jotka ovat hyvälaatuiset pehmeäreunaiset. Tarvittessa tilauksesta on saatavilla myös istuessa lukkiutuvat pyörät tai vastaavasti pyörät, jotka ovat lukittuina silloin, kun tuolilla ei istuta. Niitä erikoispyöriä käytetään esim. laivoille toimitetuissa tuoleissa. Tämä tuolimalli on mahdollista valmistaa myös ESD-versiona, joka soveltuu elektroniikkatehtaisiin. Koska tämä tuolimalli valmistetaan Suomessa, niin pystymme tarvittaessa räätälöimään myös erityisversioita. Istuinsa voidaan valmistaa myös vakiokokoisena. Jos sinulla on jokin erikoistarve, johon tämä nettikauppamyynnissä oleva vakioversio ei sovellu, niin soita 0407614667 tai meilaa pauner (at) pauner.fi

Lisätietoa näet myös pauner.fi esittelysivulla >>https://pauner.fi/contents/fi/d159_Kassatuoli.html

Lisätiedot

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Korkea työtuoli lyhyt istuin hyvä ergonominen työtuoli”