Työtuoli P4 on myös hyvä pelituoli tietokonetuoli

465,00 

Työtuoli on vahvarakenteinen monipuolisilla säädöillä varustettu hyvä ergonominen tyylikäs työtuoli. P4 tuoli on myös hyvä pelituoli tietokonetuoli. Takuuaika 5 vuotta. Työtuoli P4 toimitukseen sisältyy vakiovarusteena säädettävät käsinojat ja niskatuki. Toimitetaan osissa laatikossa, jotta toimitus tulee ehjänä perille.

Kuvaus

Työtuoli P4 on tyylikäs työtuoli kotitoimistoon ja erittäin hyvä tietokonetuoli myös työpaikan toimistolle tai tietokone pelaamiseen kotiin. Monet muut markkinoilla olevat pelituolit ovat rakenteeltaan huomattavasti heiveröisempiä. Tyylikäs työtuoli P4 tietokonetuoli on rakenteeltaan vahva ja kestävä viiden vuoden takuuajalla. P4 on monen mielestä paras pelituoli. Istuinmukavuus on erinomainen laadukkaiden istuinpehmusteiden ja hyvin muotoillun korkean selkänojan ansiosta. Niskatuki on myös käyttömukavuutta lisäävä varuste. Säätömahdollisuudet ovat monipuoliset eli kaikille löytyy niiden ansiosta sopiva istuma-asento.

työtuoli pelituoli tietokonetuoli hyvä korkeus

Työtuoli P4 istuimen korkeudensäätövara on 48-61 cm. Se on normaalisti kaikille sopiva korkeudensäätövara. Erikseen tilattuna on tarvittaessa mahdollista lisävarusteeksi tilata joko 12cm tai 20cm korotusosa kaasujouseen. Jos asentaa korotusosan, niin silloin voi lisävarusteeksi tilata myös jalkarenkaan. Korotusosa ja jalkarengas ovat hyvin harvinaisia lisävarustetarpeita. Erikoistarpeista voit tiedustella sähköpostitse kauppa (at) pauner.fi tai soittamalla 0407614667

pelituoli työtuoli tietokonetuoli paras syvyys säätö

Istuimen syvyyden säätö on tärkeä työtuoli ominaisuus, jotta eri kokoiset käyttäjät saavat säädettyä selkänojan sopivalle etäisyydelle. P4 tuolin istuimen syvyydensäätövara on 47-51cm. Istuimen leveys on 48cm.

ergonominen työtuoli pelituoli hyvä

Tyylikäs työtuoli P4 on varustettu myös selkänojan korkeudensäätö ominaisuudella. Se on hyvä työtuoli ominaisuus, jotta muotoiltu ristiseläntuki on juuri selän lannenotkon korkeudella. P4 tuolissa selkänojan korkeudensäätövara on 7cm ja korkeudensäätö onnistuu helposti vain nostamalla selkänoja. Kun nostaa ihan yläasentoon asti, niin lukitus hammastus vapautuu ja silloin voi taas laskea alaspäin. Selkänoja korkeus on 53cm eli se on riittävän korkea tukemaan myös yläselkää. Selkänojan leveys on 44cm.

esports e urheilu e sport ammattipelaaminen

 

Istuimen kaltevuuden säätö on tärkeä ominaisuus, jotta tuolin etureunan saa säädettyä riittävän alas. Tällöin tuolin etureuna ei paina reiden alapuolelle ja verenkierto pysyy hyvänä. Erityisesti pelituoli käytössä se on tärkeää pelituoli sessioiden kestäessä useita tuntejakin kerrallaan. Esport e urheilu ammattipelaaminen on Suomessakin nykyään suorittua. E sport lajissakin on tärkeää, että e urheilija pysyy huippukunnossa ja terveenä. Siksi kannattaa hankkia paras pelituoli P4. Se on myös tyylikäs työtuoli kotiin.

e urheilija e sport center

Voit pitää istuinosan joko lukittuna tai keinuvana. Keinunnan vastuksen voit säätää mieluisaksi istuimen pohjassa olevasta säätönuppia pyörittämällä.

Työtuoli P4 on paras pelituoli tietokonetuoli

Parhaimman työpiste ergonomia kokonaisuuden saat, kun otat käyttöön myös sähköisesti säädettävän työpöydän.

Laadukkaat sähköpöydät edullisesti tarjoaa Paunerin sähköpöytä verkkokauppa >>

Lisätiedot

Paino26,5 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Työtuoli P4 on myös hyvä pelituoli tietokonetuoli”