Toimistotuoli CF2 on paras työtuoli

467,00 597,00 

Toimistotuoli CF2 on varustettu monipuolisilla säädöillä ja erinomaisella istuinmukavuudella. Se on monien mielestä paras työtuoli toimistokäyttöön. Käsinojissa on erittäin monipuoliset säädöt (syvyys, sivusuunta ja korkeussäätö). Musta väri on neutraali, joka sopii hyvin kaikkiin ympäristöihin. Selkänojan muoto tukee hyvin selkää ja ristiseläntuessa on ilmapumppusäätö, joten ristiseläntuen saat säädettyä juuri sinulle sopivaksi. Kestävärakenteinen laadukas toimistotuoli edulliseen hintaan.

Tuotetunnus (SKU): CF2 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Toimistotuoli CF2 paras työtuoli silloin, kun toimistokäyttöön halutaan perinteisen mallinen työtuoli. Vaihteleva työasento on parasta ergonomiaa. Vaikka käytössä olisi nykyaikainen sähkösäätöinen työpöytä, joka mahdollistaa työnteon myös seisten on silti hyvä olla käytössä myös toimistotuoli. Tällöin voit vaihtelevasti tehdä töitä istuen tai seisten.

toimistotuoli paras työtuoli

Toimistotuoli CF2 on paras työtuoli myös säädettävän selkätuen ansiosta

Selkänoja on muotoiltu tukemaan hyvin ristiselän lannenotkon. Selkänoja on myös riittävän korkea tukemaan myös yläselän. Erittäin hyvä ominaisuus on ilmapumpulla säädettävä ristiseläntuki. Sillä saat säädettyä ristiselän tuen juuri sinulle sopivaksi. Jokaisen ihmisen selkä on hieman erilainen ja vaatii eri suuruisen lannenotkon tuen. Siksi on erityisen hyvä, kun saat portaattomasti säädettyä juuri sinulle sopivaksi ristiseläntuen. Säätäminen on helppo joko pumppaamalla muutaman painalluksen tai painamalla tyhjennys napista. Tämä on hyvä työtuoli selälle.

hyvä toimistotuoli työtuoli

Hyvä toimistotuoli työtuoli on helppo säätää

Vasemman käden puolella istuimen alareunassa olevasta säätönupista voit valita onko tuoli keinuva vai lukittu. Keinuntaan voit säätää haluamasi vastuksen istuimen alla etuosassa olevasta säätönupista. Myötäpäivään ruuvaamalla vastus on jäykempi ja vastapäivään ruuvaamalla kevyempi keinuntavastus.

hyvä tuoli

Hyvä työtuoli on monipuoleisesti säädettävä

Oikean käden puoleisessa säätövivussa on kaksi toimintoa. Ulompaa nuppia nostamalla voit säätää tuolin korkeuden. Kun painat sisempää nuppia voit säätää istuinsyvyyden. Tässä tuolissa on hyvä säätövara istuinsyvyydessä, joten tämä tuoli soveltuu kaiken kokoisille käyttäjille. Monet muut työtuolit ovat kooltaan liian isoja pienikokoisille naisille, mutta tämän tuolin istuisyvyyden ansiosta myös pienempikokoiset saavat säädettyä selkänojan sopivalle etäisyydelle. Ja tämä on laadukas toimistotuoli myös isokokoisille miehille.

toimistotuoli työtuoli

Toimistotuoli työtuoli CF2 on varustettu säädettävällä niskatuella

paras työtuoli

laadukas toimistotuoli

Säädettävä niskatuki on mukava varuste välillä. Voit vällillä vaikka pitkää puhelua puhuessasi vapauttaa tuolin keinunnan takakenoon ja nojata kunnolla myös niskatukeen.

Toimistotuoli CF2 on paras työtuoli myös monipuolisten käsinojien ansiosta

Harvassa toimistotuolissa on näin monipuolisesti säädettävät erinomaiset käsinojat, jotka saat säädettyä juuri sopivalle kohdalla ja näin hyvällä käsivarsien tuella saat minimoitua hartiaseudun rasituksen.

toimistotuoli

toimistotuoli

Toimistotuolin käsinojissa korkeuden säätö

työtuoli

Käsinojien viistouden voi säätää. Käsinojien leveyden voi myös säätää. Se on tärkeä toimistotuoli säätöominaisuus, koska eri kokoisilla ihmisillä luonnollisesti hartiat ovat eri leveydellä.

tuoli

Käsinojien syvyyden säätäminen on tärkeä omianisuus, jotta tuolilla pääsee sopivan lähelle työpöytää.

Istuimen leveys on 47 cm ja korkeudensäätövara 43 – 54 cm. Istuimen syvyydensäätövara on 47 – 52 cm. Selkänojan korkeus 60 cm. Tuolin paino 23 kg.

Verhoilukangas on erittäin laadukasta 100% polyester twister materiaalia, jolla on hankauskesto 120000 Martindalea.

Takuuaika kaksi vuotta.

Pauner oy on laadukkaisiin toimistokalusteisiin ja ergonomiatuotteisiin erikoistunut yritys. Lisätietoa näet myös pauner.fi sivulta >>

Lisätiedot

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Toimistotuoli CF2 on paras työtuoli”