Aktiivituoli seisomatuoli sitool työtuoli kotiin

190,00 215,00 

Aktiivituoli sopii hyvin käyttöön korkeisiin työpisteisiin esimerkiksi sähkösäätöisen työpöydän kanssa. Liike pitää kehon aktiivisena ja ehkäisee paikkojen puutumista.

Poista

Kuvaus

Aktiivituoli seisomatuoli sitool mahtuu pieneen tilaan ja myös sen ansiosta hyvä työtuoli kotiin. Sitool tuoli sopii hyvin myös työpaikan toimistolle. Aktiivituoli kallistuu alaosan kuperan muotoilun ansiosta ja kuminen pohja pysyy hyvin paikoillaan. Painavan alaosan ansiosta tuoli palautuu pystyasentoon silloin kun siinä ei istuta. Sitool tuoli painaa 11 kg. Seisomatuoli on helppo säätää sopivalle korkeudelle kaasujousen voimalla säätönuppia painamalla. Korkeudensäätövara on 65 – 90 cm. Seisomatukituoli ja sähköpöytä toimivat erittäin hyvin yhdessä. Vaihteleva asento on parasta ergonomiaa. Sähköpöydän helpon korkeudensäädön ansiosta työasennon vaihtelu on helppoa. Vaikka pitkään jatkuvaa istumista suositellaan terveyssyistä vältettävän niin ei ole myöskään hyvä seistä pitkää aikaa yhtäjaksoisesti. Seisomatukituoli on hyvä olla jotta välillä voi istahtaa vähäksi aikaa. Sitool aktiivituoli tarjoaa mahdollisuuden pieneen liikkeeseen jonka ansiosta keskivartalon lihakset pysyvät aktiivisena ja näin saadaan ehkäistyä paikkojen puutumista. Tämä on hyvä työtuoli myös muihinkin korkeisiin työpisteisiin esimerkiksi asiakaspalvelupisteisiin. Myös neuvotteluhuoneisiin ja koululuokkiin sekä työpaikkojen taukotiloihin tämä tuoli on todettu hyvin soveltuvan. Voit välillä istahtaa ja aktiivituoli mahdollistaa kehoa aktivoivan pienen liikkeen. Pyöreä kupera pehmustettu istuinosa on halkaisja kooltaan 33cm.

aktiivituoli seisomatuoli sitool tuoli työtuoli kotiin

Etätyö aikana kannattaa hankkia hyvä työtuoli kotiin. Asiakkailtamme olemme kuulleet paljon hyviä sitool kokemuksia ja Paunerilla aktiivituoli hinta on edullinen. Ergonomiatuotteet vaihtoehtoja näet myös  Pauner nettisivulla >>

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aktiivituoli seisomatuoli sitool työtuoli kotiin”

Saatat myös pitää...