Ale!

Aktiivituoli ergonominen työtuoli hyvä etätyö toimistotuoli

235,00 

Aktiivituoli jousimalli sopii hyvin istahtamiseen sähköpöydän äärellä tai asiakaspalvelu työpisteessä. Aktiivituoli sopii hyvin myös etätyö kotitoimistoon.

*Vain esittelykappale saatavilla tätä tuolimallia. Sen esittelykappaleen saa nyt tähän tarjoushintaan. Täysin uudenveroinen, mutta pakkauksesta avattu esittelyyn.

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): STSG Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Aktiivituoli on hyvä ergonominen työtuoli käytettäväksi sähköpöydän kanssa. Sähköpöytä mahdollista toimistotyön vaihtelevasti istuen tai seisten. Pitkää aikaa ei kuitenkaan ole hyvä seistä yhtäjaksoisesti ja aktiivituoli toimistotuoli sopii siten hyvin istahtamiseen ja paikkojen lepuuttamiseen myös etätyö työpisteessä. Jousimallinen runko mahdollistaa aktivoivan liikkeen. Tunnetusti keholle on parempaa pieni liike kuin pelkkä paikallaanolo. Pienikin liike aktivoi kehoa ja vähentää näin paikkojen puutumista. Pienen liikkeen ansiosta istuminen on mukavampaa. Aktiivituoli Pauner jousimalli on kevyt, joten se on helppo siirtää tarvittaessa.

Korkeudensäätö kaasujousella 61 – 86 cm korkeuteen. Korkeussäätövara mahdolistaa käytön joko vakiokorkuisen tavallisen pöydän äärellä tai korkeammassa työpisteessä. Korkeudenäätö onnistuu helposti painamalla istuimen alla olevaa säätöpainiketta. Istuinosan leveys on 38 cm ja syvyys 31 cm. Lattiaa vasten olevan jalustaosan halkaisija 40 cm. Paino on vain 6,5 kg, joten tämä aktiivituoli on helppo tarvittaessa nostaa sivuun istuinosan takana olevasta kahvasta.

Tämä aktiivituoli on miellyttävä istua, koska siinä on mukavan pehmeä istuinosa ja sen muotoilu sopii kaikille. Siksi se sopii myös yhteiskäytössä oleviin työpisteisiin. Käyttökohteeksi sopii myös asiakaspalvelun työpisteet, joissa välilä istahdetaan vähäksi aikaa lepuuttamaan jalkoja. Lattiaa vasten olevassa tukiosassa on hyvät liukuesteet, joten tuoli pysyy turvallisesti paikoillaan eikä liu alta pois.

Aktiivituoli työtuoli sopii myös etätyö työpisteeseen

Etätyöskentely kotitoimisto työpisteessä on nykyään yleistä ja tämä on hyvä ergonominen toimistotuoli myös etätyö työpisteeseen. Tietokoneen ja puhelimen äärellä tapahtuvaa työtä pystyy tekemään sujuvasti myös etätoimistossa. Viime aikojen tapahtumat ovat myös lisänneet etätyöskentelyn tarvetta. Siksi kotitoimistoon kannattaa hankkia hyvät ergonomiavälineet, jotta etätyö sujuu mukavasti ja keho pysyy kunnossa hyvän ergonomian ansiosta.

Istuinosan pintamateriaali on miellyttävän tuntuista kestävää polyester kangasta. Musta väri on kaikkiin ympäristöihin sopiva neutraali väri. Tuoli toimitetaan laatikossa osina. Se on helppo nopeasti koota käyttöön ilman työkaluja. Jalustaosaan lasketaan kaasujousiosa ja sen päälle istuinosa, jonka jälkeen aktiivituoli on käyttövalmis.

aktiivituoli etätyö toimistotuoli

aktiivituoli ergonominen työtuoli

 

 

Etätyö käyttöön tämän aktivoivan työtuolin kanssa sopii hyvin käyttöön ergonominen hiiriohjain RollerMouse >>

sekä napin painalluksella korkeussäädettävä sähköpöytä >>

Paunerilta saat alan parhaimmat ergonomiatuotteet >>

Lisätiedot

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aktiivituoli ergonominen työtuoli hyvä etätyö toimistotuoli”