Visiiri kasvomaski suojavisiiri kasvovisiiri työkäyttöön

19,00 85,00 

Säädettävällä pääpannalla varustettu visiiri pysyy hyvin päässä eikä purista, kuten toisenlaiset kuminauhamalliset suojavisiirit. Rakenne on kokonaan muovia, joten sen voi desinfioida. Kirkkaasta visiiristä näkee hyvin läpi. Avoimen yläreunan ansiosta hengitysilma kiertää luontevasti eikä suojavisiiri huurru huonelämpötilassa.

Pisaravisiiri 11271 mallin käyttökohde on nestepisaroilta ja nesteroiskeilta suojautuminen COVID-19 epidemian aikana. Suojavarusteiden testauskäytäntöjen vuoksi se myydään vain ammattikäyttöön. Tilaaja voi olla myös yksityishenkilö silloin, kun suojavisiiriä tarvitsee työssä.

Kun tilaat 5 kpl paketeissa, niin kappalehinta on vain 17 eur/kpl +alv24%.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Visiiri kasvomaski tuotenumero 11271 on käytössä todettu erittäin hyväksi korona suojavarusteeksi työkäytössä. Pään ympärille tuleva panta on taipuisaa muovia ja sen voit helposti säätää sopivan kokoiseksi. Säädettävä visiiri kasvomaski on miellyttävä käyttää. Markkinoilla on myös toisenlaisia kuminauhakiinnitteisiä, jotka puristaa päätä epämiellyttävästi. Siksi kannattaa mieluummin hankkia tämä säädettävä kasvovisiiri malli, joka pysyy hyvin päässä ja on miellyttävä myös keveytensä ansioista.

kasvovisiiri kasvomaskit suojavisiiri

Tärkeä ominaisuus on myös se, että tämä suojavisiiri kasvomaski on yläreunasta avoin. Sen ansiosta hengitysilma pääsee kiertämään luontevasti ja hengittäminen on luontevaa. Monissa muissa pisaravisiiri malleissa on otsan kohdalla pehmustetyyny, joka estää ilmankierron ja silloin visiiri alkaa huurtumaan.

Kasvomaski visiirin korkeus on 22 cm, joten se on sopivan kokoinen aikuisen kasvoille. Mainoskuvassa rekvisiittana ollut nuken pää on pienempi kuin aikuisen pää, joten mittasuhde ei näy siinä oikein. Videoesittelyssä näkyy koko aikuisen päässä.

kasvomaski pisaravisiiri pisarasuoja visiiri

Tässä kuvassa näkyy keskellä yläreunassa Pauner mainostarra, mutta asiakkaille toimitettava kasvovisiiri on ilman mainostarraa. Se on vain tässä mainoskuvassa.

Suojavisiiri kasvomaski 11271 on valmistettu Suomessa ja testattu Sosiaali- ja Terveysministeriön ammattikäyttöön korona suojavisiirille asettamien vaatimusten mukaisesti. Tämä nestepisaroilta ja nesteroiskeilta suojautumiseen tarkoitetttu pisaravisiiri ei suojaa nopeasti lentäviltä kiinteiltä kappaleilta. Suojavisiiri lisätietoa näet Paunerin nettisivulta >>

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.