Visiiri kasvomaski suojavisiiri kasvovisiiri työkäyttöön

(5 tuotearviota)

170,00 

Säädettävällä pääpannalla varustettu visiiri pysyy hyvin päässä eikä purista, kuten toisenlaiset kuminauhamalliset suojavisiirit. Rakenne on kokonaan muovia, joten sen voi desinfioida. Kirkkaasta visiiristä näkee hyvin läpi. Avoimen yläreunan ansiosta hengitysilma kiertää luontevasti eikä suojavisiiri huurru huonelämpötilassa.

Pisaravisiiri 11271 mallin käyttökohde on nestepisaroilta ja nesteroiskeilta suojautuminen COVID-19 epidemian aikana. Suojavarusteiden testauskäytäntöjen vuoksi se myydään vain ammattikäyttöön. Tilaaja voi olla myös yksityishenkilö silloin, kun suojavisiiriä tarvitsee työssä.

10 kpl myyntierä

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 11271x10 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Visiiri kasvomaski tuotenumero 11271 pisaravisiiri on käytössä todettu erittäin hyväksi korona suojavarusteeksi työkäytössä. Pään ympärille tuleva panta on taipuisaa muovia ja sen voit helposti säätää sopivan kokoiseksi. Säädettävä visiiri kasvomaski on miellyttävä käyttää. Markkinoilla on myös toisenlaisia kuminauhakiinnitteisiä, jotka puristaa päätä epämiellyttävästi. Siksi kannattaa mieluummin hankkia tämä säädettävä muovinen kasvovisiiri suojavisiiri, joka pysyy hyvin päässä ja on miellyttävä myös keveytensä ansioista.

kasvovisiiri kasvomaskit suojavisiiri

Tärkeä ominaisuus on myös se, että tämä suojavisiiri kasvomaski on yläreunasta avoin. Sen ansiosta hengitysilma pääsee kiertämään luontevasti ja hengittäminen on luontevaa. Monissa muissa pisaravisiiri malleissa on otsan kohdalla pehmustetyyny, joka estää ilmankierron ja silloin visiiri alkaa huurtumaan. Toisenlaiset yläreunasta umpinaiset visiirit keräävät visiin alle hengityksessä muodostuvaa hiilidioksidia ja silloin hengitys ei ole luontevaa. Siksi kannattaa mieluummin hankkia tämä yläreunasta avoin muovinen visiiri pisarasuoja.

Kasvomaski visiirin korkeus on 22 cm, joten se on sopivan kokoinen aikuisen kasvoille. Mainoskuvassa rekvisiittana ollut nuken pää on pienempi kuin aikuisen pää, joten mittasuhde ei näy siinä oikein. Videoesittelyssä näkyy koko aikuisen päässä.

kasvomaski pisaravisiiri pisarasuoja visiiri

Tässä kuvassa näkyy keskellä yläreunassa Pauner mainostarra, mutta asiakkaille toimitettava kasvovisiiri on ilman mainostarraa. Se on vain tässä mainoskuvassa.

Pauner visiiri on mahdollista desinfioida, koska se on valmistettu kokonaan muovista toisin kuin moni toisenlainen kuminauhakiinnityksellä varustettu suojavisiiri. Desinfiointiin soveltuu hyvin muun muassa yksittäispakattu desinfiointiliina. Mikäli desinfiointiliinaa ei ole saatavilla, niin puhdistus onnnistuu sujuvasti esimerkiksi ikkunanpuhdistussuihkeella ja sen jälkeen kuivaamalla mikrokuituliinalla tai pehmeällä nenäliinalla. Tämän desinfiointimahdollisuuden ansiosta Pauner visiirit säästävät luontoa, koska ne ovat siten kestokäyttöisiä. Toisin kuin moni muu kertakäyttöinen suojavisiiri.

Kestokäyttöinen visiiri säästää luontoa

Monet käyttäjät ovat kertoneet positiivisia käyttökokemuksia että tämä Pauner 11271 visiiri on markkinoiden paras suojavisiiri. Erityisesti hyvää palautetta on mainittu pääpannan säädettävyydestä, jonka ansiosta kasvovisiiri pysyy miellyttävästi paikoillaan päässä. Monien mielestä myös kevyt visiiri on miellyttävä asia työkäytössä. Hyvälaatuisesta kirkkaasta kasvovisiiri pleksistä on todettu näkyvän hyvin läpi. Virallisissa testeissä sen on todettu oleva optinen luokka 1 eli paras luokitus.

Suojavisiiri kasvomaski 11271 on valmistettu Suomessa ja testattu Sosiaali- ja Terveysministeriön ammattikäyttöön Covid-19 korona suojavisiirille asettamien vaatimusten mukaisesti(Sosiaali ja Terveysministeriön linjaus 21.4.2020 koronavirussuojainten myynnistä, jonka perusteella minimivaatimukset kasvovisiirille Corona SARS-CoV-2 pandemian ajaksi on laatinut ilmoitettu laitos SGS Fimko oy yhteistyössä Työterveyslaitoksen kanssa). Tämä nestepisaroilta ja nesteroiskeilta suojautumiseen tarkoitetttu pisaravisiiri 11271 ei suojaa nopeasti lentäviltä kiinteiltä kappaleilta. Suojavisiiri lisätietoa näet Paunerin nettisivulta >>

Lisätiedot

5 arviota tuotteelle Visiiri kasvomaski suojavisiiri kasvovisiiri työkäyttöön

 1. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

 2. Ritva (varmistettu kirjoittaja)

  Kaikki sujui todella erinomaisesti

 3. Risto Louhenperä (varmistettu kirjoittaja)

  kätevä käyttää

 4. Riitta (varmistettu kirjoittaja)

  Jos asia koskee kirjatilausta, niin pienen kirjan pakkaamiseen olisi riittänyt pienempi pakkausmateriaali.

 5. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Tosi näppärä ja kevyt!

Lisää arvio

Saatat myös pitää...