Desinfiointiliina Dilutus a12t visiirin puhdistus desinfiointipyyhe desinfektiopyyhe

(1 tuotearvio)

36,00 130,00 

Yksittäispakattu desinfektiopyyhe on hyvä visiirin puhdistus tarvike. Se on helppokäyttöinen. Repäiset vain yksittäispakkauksen auki ja pyyhit visiiriä 20 sekunnin ajan. Pinta kuivuu kymmenessä sekunnissa. Soveltuu myös lääkinnällisten laitteiden desinfiointiin ja paikalliseen ihon desinfiointiin.

Kuvaus

Desinfiointiliina Dilutus a12t on hyvä visiirin puhdistus desinfiointipyyhe. Yksittäispakattu desinfektiopyyhe on hygieeninen kuljettaa mukana ja helppo käyttää. Desinfiointipyyhe Dilutus a12t sisältää 80% lievästi denaturoitua etanolia, joka tuhoaa sekä viruksia että bakteereita. Etanoli tuhoaa myös hiivat ja homeet.

desinfiointiliina visiirin puhdistus desinfiointipyyhe desinfektiopyyhe dilutus a12t

Käyttöohje desinfiointiliina visiirin puhdistus desinfiointipyyhe desinfektiopyyhe dilutus a12t

Kun desinfioit lääkinnnällisiä laitteita tai ihoa Dilutus a12t desinfektiopyyheellä desinfoi ensin kätesi ja pue suojakäsineet. Sitten poista näkyvä lika iholta keittosuolaliuoksella ennen yksittäispakatun desinfiointipyyhkeen käyttöä.

Desinfiointiliina on 12 x 18 cm kokoinen ja yksittäispakkauksen koko on 8 x 10 cm. Suomessa valmistettu desinfektiopyyhe täyttää eurooppalaisen standardin vaatimukset ja on testattu sen vaatimusten mukaisesti. Tarvittaessa voit pyytää käyttöturvallisuustiedotteet meilitse kauppa (at) pauner.fi

Desinfiointipyyhkeet säilytetään ja varastoidaan suljettuna viileässä ja kuivassa paikassa. Säilyvyysaika oikein varastoituna on kaksi vuotta.

Visiirin puhdistus käyttökohteen lisäksi sopii tämä desinfektiopyyhe pinnoille muillekin kuten esimerkiksi puhelimen näytölle ja tietokoneen näppäimistölle sekä hiiriohjaimelle. Ennen käyttöä kokeile ensin pienelle pinta-alalla varmistuaksesi, että kyseinen materiaali kestää tämän puhdistusaineen. Tietokoneen näytön puhdistamiseen desinfiointiliina ei sovellu. Ja puhelinta puhdistaessa kannattaa ensin sammuttaa virta puhelimesta ja olla varovainen ettei kostea liina kostuta liikaa puhelinta. Dilutus A12t desinfiointiliina on todettu sopivan hyvin myös viranomaisten käytössä olevien virve puhelimien desinfiointiin. Virve päätelaitteiden desinfiointi on tärkeää koska niitä käytetään ahkerasti ja käyttäjänä on useita henkilöitä myös nyt korona aikana. Huolellinen desinfiointi osaltaan ehkäisee tartuntatautien leviämistä.

Kostea desinfiointiliina on materiaaliltaan polyesteriviskoosia. Se voidaan käytön jälkeen hävittää energiajätteeseen. Suojapakkaus hävitetään käytön jälkeen sekajätteeseen ja kartonkipakkaus pahvinkeräykseen.

Lisätiedot

1 arvio tuotteelle Desinfiointiliina Dilutus a12t visiirin puhdistus desinfiointipyyhe desinfektiopyyhe

  1. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio