Kertakäyttöinen kasvomaski suu nenäsuoja kirurginen suojamaski iir suusuoja suu nenäsuojain

148,00 980,00 

Tämä IIR luokiteltu kertakäyttöinen kasvomaski on suodatustehokkuudeltaan paljon parempi kuin monissa muissa kaupoissa myytävät ”kansanmaskit”.

Kuvaus

Kasvomaski suu nenäsuoja kirurginen suojamaski on tärkeä suojavaruste korona pandemian aikana. Tämä kertakäyttöinen kasvomaski suusuoja suu nenäsuojain on Type IIR luokiteltu laadukas kertakäyttöinen suusuoja, jossa testiraporttien mukaan erittäin hyvä 99% suodatustehokkuus. Monissa muissa kaupoissa myytävissä niin sanotuissa ”kansanmaskeissa” on huomattavasti heikompi suodatusteho. Kannattaa mieluummin ottaa käyttöön hyvän suodatustehokkuuden kertakäyttöinen kasvomaski.

"<yoastmark

Tämä kertakäyttöinen paras kasvomaski on varustettu yläreunasta vahvikkeella, jonka saa hyvin ja pysyvästi muotoiltua nenän muodon mukaan tiiviiksi. Se on tärkeä ominaisuus, jotta IIR suu nenäsuoja on tiiviisti paikoillaan tarjoten näin toivotun suodatustehon. Kirurginen suojamaski on tärkeää asettaa käyttöön huolellisesti eikä suodatusosaa saa koskea sormin käyttöön asettaessa. Suositeltavaa on pestä tai desinfioida kädet ennen suu nenäsuojan käyttöön asettamista. Suojainosaan käsin koskemista pitää välttää.

THL maskisuositus suosittelee kansalaisille kasvomaski suusuoja maskien käyttöä muun muassa joukkoliikenteessä silloin, kun ei ole mahdollista pitää riittävää vähintään yhden tai kahden metrin turvaetäisyyttä muihin ihmisiin. THL maskisuositus tarkentuu epidemiatilanteen epidemiatilanteen etenemisen mukaisesti. Koronaviruksen on todettu tarttuvan ensisijaisesti pisaratartuntana sairastuneen henkilön yskiessä tai aivastaessa. Myös puhuessa ja laulaessa voi ilmaan lentää pieniä pisaroita, joiden mukana voi levitä koronavirusta. Suu nenäsuojan tarkoitus on rajoittaa pisaroiden lentämistä ja siten pyritään estämään korona viruksen leviämistä.

Kertakäyttöinen kasvomaski on tarkoitettu käytettäväksi vain noin parin tunnin ajan ja sen jälkeen se tulee hävittää roskiin. Olethan huolellinen käytetyn maskin roskiin toimittamisessa.

Paras kasvomaski kirurginen suojamaski Paunerilta

Pauner oy on Suomalainen vuodesta 2000 toiminut yritys. Valitsemme tuotevalmikoimaamme tuotteet huolellisesti, jotta ne vastaavat asiakkaidemme tarpeita. Paunerin toimittama suu nenäsuojain on todettu käytössä miellyttäväksi käyttää. Siinä on pieni hengitysvastus eikä ole havaittu ylimääräisiä hajuja kuten on joissain muissa markkinoilla olevissa suojaimissa. Suu nenäsuojain on pakattu sujuvasti mukana kulkeviin kymmenen kappaleen muovisiin pakkauksiin. Vielä paremman suojan saat ottaessasi käyttöön myös nestepisaroilta ja nesteroiskeilta suojaavan kasvosuoja visiirin. Laadukas Suomessa valmistettu visiiri 11271 on varustettu säädettävällä pääpannalla ja sen ansiosta se on miellyttävä käyttää.

Kertakäyttöinen suusuoja lisätietoa näet myös Paunerin nettisivulla.

Lisätiedot

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kertakäyttöinen kasvomaski suu nenäsuoja kirurginen suojamaski iir suusuoja suu nenäsuojain”