RollerMouse Red Max keskihiiri kyynärvarsituki

416,00 

RollerMouse Red Max toimitus sisältää RollerMouse Red keskihiiri hiiriohjain sekä kyynärvarsituki työpöytään. Yhdessä ne tarjoavat erinomaisen ergonomian tietokoneella työskentelyyn.

Kuvaus

RollerMouse Red Max paketti on hyvä ratkaisu, kun haluat vähentää hiirikäden rasitukia että hartiaseudun rasituksia. Tässä on yhdessä paketissa keskihiiri hiiohjain RollerMouse Red ja kyynärvarsituki työpöytään. Se kiinnitetään pöydän reunaan toimitukseen sisältyvillä metallisilla puristinkiinnikkeillä. Keskihiiri hiiriohjain vähentää hiiren käytöstä aiheutuvaa rasitusta, koska tällä ergonomisella hiiriohjaimella voit liikutella hiiren nuolta helposti pyörittelemäällä näppäimistön eteen sijoittuvaa ohjaustankoa. Sen uuden käyttötavan ansiosta käden ei tarvitse kurkotella sivulle tavalliselle hiirelle. Näin työasento on parempi, kun kädet ovat luontevasti lähellä vartaloa.

RollerMouse keskihiiri ja kyynärvarsituki työpöytään helppo ja tehokas keino parantaa työergonomiaa

Keskihiiri hiiriohjain RollerMouse Red Max on nimensä mukaisesti sijoitettu näppäimistön keskioasan kohdalle ja hiiren komentonäppäimet ovat samassa linjassa näppäimistön välilyöntinäppämistön kanssa. Kyynärvarsituki työpöytään kiinnitettynä täydentää kokonaisuuden, kun voin laskea käsivarret kyynärvarsituen päälle. Tällöin hartiaseudun lihasjännitys vähenee, kun käsien kannattelun tarve poistuu. On tärkeää säätää työpöydän korkeus siten, että käsivarret ovat 100 asteen kulmassa. Ja hienosäätää korkeus siten, että käsivarret ovat rentoina. Kyynärvarsituki ei saa nostaa käsivarsia eikä myöskään saa olla liian matalalla ettei käsivarret roiku. Vaan pitää olla korkeus säädetty juuri sopivaksi, jotta hartiat ovat rentona. Oikean korkeuden löytää helposti kokeilemalla mikä tuntuu hyvältä hartioissa.

rollermouse red max keskihiiri

RollerMouse Red Max keskihiiri

Yllä oleva kuva havainnollistaa millainen on hyvä ergonominen työasento RollerMouse Red Max keskihiiri hiiriohjain ja kyynärvarsituki työpöytään ratkaisulla. Kädet ovat luontevasti lähellä vartaloa ja molemmat käsivarret ovat tuettuna kyynärvarsituelle. Keskihiiri hiiriohjain on samassa linjassa näppäimistön kanssa. Tällaisessa hyvässä ergonomisessa työasennossa työnteko tietokoneella sujuu mukavasti ja riski työn aiheuttamiin rasitusvaivoihin saadaan minimoitua. Tämä on kannattava sijoitus, koska se osaltaa auttaa ylläpitämään terveyttä. Ja siitä on apua siinä vaiheessa, jos hiirikädessä on jo ilmennyt hiirityön aiheuttamia rasitusoireita.

kyynärvarsituki työpöytään

Kyynärvarsituki työpöytään ja RollerMouse Red Max keskihiiri hiiriohjain

Kyynärvarsituki työpöytään on helppo kiinittää ja se pysyy hyvin paikoillaan. Kiinikkeet ovat metallia. Pintamateriaali on pehmeää muovimateriaalia, joka on helppo pyyhkäistä puhtaaksi aina tarpeen mukaan.

Kun parannat työergonomiaa, niin hyvä ratkaisu on ottaa käyttöön myös sähköpöytä >>

Muista Pauner ergonomiatuotteista näet tietoa pauner.fi tuotetietosivulla >>

Lisätiedot

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “RollerMouse Red Max keskihiiri kyynärvarsituki”