RollerMouse Pro3 tankohiiri ergonominen hiiri

327,00 

RollerMouse Pro3 tankohiiri ergonominen hiiri on monille tuttu, koska se on jo pitkään markkinoilla olleeena todettu hyväksi ergonominen hiiri malliksi. Tämän mallin leveys on 51 cm, joten sopii erityisesti perinteisen kokoisten isompien näppäimistöjen kanssa käyttöön. Ensimmäinen tämän muotoinen Contour RollerMouse pro tankohiiri ergonominen hiiri tuli markkinoille 2000 luvun alussa. Kaikki työvälineet käytössä kuluu ja useita vuosia sitten päivittäiseen työkäyttöön hankittuja hiiriohjaimia on jo ajankohtaista vaihtaa uuteen. Jos haluat käyttää jatkossakin saman muotoista hiiriohjainta on silloin tämä RollerMouse Pro3 tankohiiri hiiriohjain silloin helppo hyvä valinta. Komentonapit ovat selkeästi sijoitettu ohjaimen keskelle. Tässä on ykkös ja kakkos napin lisäksi myös tuplaklikkaus ja kopioi liitä napit. Ohjaustangosta voi myös klikata ykkösnapin toiminnon.

*Tämän Pro3 mallin valmistus on loppunut, joten sitä ei ole enää saatavilla. Korvaava tuote Mousetrapper Delta >>

Tuotetunnus (SKU): RM-PRO3 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Contour RollerMouse Pro3 tankohiiri ergonominen hiiri asetetaan näppäimistön eteen ja liitetään tietokoneeseen USB-johdolla. Ergonominen hiiri on helppokäyttöinen liikuttelemalla sormin ohjaustankoa, jossa on myös klikkaustoiminto. Käyttönapit vasen(ykköspainike), oikea(kakkospainike), vieritys ja tuplaklikkaus on keskellä ohjaustangon edesssä, joten ne helposti käytettävissä kummallakin kädellä.

RollerMouse Pro3 tankohiiri on ergonominen hiiri, koska se parantaa työasentoa verrattuna perinteisen tavalliseen tietokoneen hiiren käyttöön. Useimmissa Windows ohjelmissa on nykyään paljon hiiren klikkailua. Jos käytössä on vain tavallinen hiiri, niin hiirikäsi on kurkotuksella sivulle päin. Tästä aiheutuu jännitystä hartiaseutuun, koska luonnollinen asento kädelle on, että käsi on lähellä vartaloa. Tämä sivulle kurkotteleva käden asento saattaa ajan myötä aiheuttaa kipuja olkapäässä. Siksi kannattaa ottaa käyttöön RollerMouse Pro3 tankohiiri ergonominen hiiri, koska sitä käyttäessä ei käden tarvitse kurkotella sivulle vaan käsi vai olla lähellä vartaloa hiirtä käyttäessä. Tämän paremman työasennon ansiosta olkapään rasitukset vähenevät. Toinen hiirikäden rasituksen vähenemiseen vaikuttava asia on se, että tankohiirtä käyttäessä käteen ei tule stattista jännitystä, jota tulee tavallista hiirtä käyttäessä. Vaistonvaraisesti käsi alkaa hieman puristamaan tavallista hiirtä ja siitä aiheutuu staattista jännitystä, josta pahimmillaan voi aiheutua ns. ”hiirikäsi”, joka on samantyyppinen käden kiputila kuin ”tenniskyynärpää”. Tankohiirtä voi luontevasti käyttää välillä myös vasemmalla kädellä ja se osaltaan vähentää hiirikäden rasitusta. Mahdollisuus ohjata hiirtä molemmilla käsillä, myös nopeuttaa tietokoneen käyttöä, kun ei jokaista hiirenklikkausta varten tarvitse nostaa kättä sivulle tavalliselle hiirelle.

RollerMouse Pro3 tankohiiri ergonominen hiiri on mukava käyttää

Kun ensimmäisen kerran työpisteessä on käytössä ergonominen hiiri Contour RollerMouse Pro3 tankohiiri, niin ensin se tietenkin tuntuu oudolta käytössä, koska käyttötapa on täysin erilainen, kuin tavallisella hiirellä. Kannattaa ennakkoluulottomasti kokeilla uutta ergonomista tapaa käyttää hiirtä, koska useimmiten tankohiiren käyttöön totuttua käyttäjät eivät enää halua palata takaisin tavallisen hiiren käyttöön. Mutta tavallinen hiirikin voi olla samaan aikaan käytössä turvana, joten tarvittaessa voit käyttää tavallista hiirtä, jos siltä tuntuu. Kun aloitat tankohiiren käytön, niin ensin kannattaa tarkistaa, että hiiren liikkumanopeus on sopiva. Sen voit säätää Windowsin asetukista. jos hiiren liikkumanopeus on liian nopea, niin tankohiiri voi olla vaike kohdistaa, mutta kun nopeus on säädetty sopivaksi, niin käyttö on luontevaa.

contour rollermouse pro3

Contour RollerMouse Pro3

Lisätietoa myös pauner.fi RollerMouse esittelysivulla >>

Katso myös uudempi malli RollerMouse Red >>

 

 

 

 

 

Lisätiedot

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “RollerMouse Pro3 tankohiiri ergonominen hiiri”