Rullahiiri näppäimistö Contour Balance keyboard

98,00 

Rullahiiri näppäimistö Contour Balance keyboard on mitoitettu yhteensopivaksi RollerMouse hiiriohjainten kanssa. Erittäin laadukas näppäimistö, jossa on hyvä kirjoitustuntuma. Laadukkaalla näppämistöllä kirjoitusvirheet minimoituvat ja tekstin kirjoittaminen on miellyttävää.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Rullahiiri näppäimistö Contour Balance keyboard kannattaa tilata RollerMouse ergonomisen hiiren kanssa samaan aikaan silloin, jos sinun nykyinen näppäimistö on etureunasta kaareva tai välilyöntinäppäimen edessä on muotoiltu lista. Ergonominen näppäimistö rullahiiri näppäimistö on mitoitukseltaan ja muotoilultaan täydellisesti yhteensopiva RollerMouse hiiriohjainten kanssa. Siinä on hyvät säätömahdollisuudet näppäimistön kaltevuuden säätämiseen. Ja ennen kaikkea siinä on erinomaisen hyvä kirjoitustuntuma, joka tekee tietokonetyöstä miellyttävämpää.

rullahiiri näppäimistö contour balance keyboard

Rullahiiri näppäimistö contour balance keyboard

Contour balance keyboard rullahiiri näppäimistö on saatavilla joko USB-piuhalla liitettävänä tai johdottomana mallina. Yhteensopiva sekä Windows että Mac tietokoneeseen. Johdottoman mallin virtalähteenä on kaksi AAA paristoa. Se ei tarvitse virtakytkintä älykkään sähköenergiaa säästävän tekniikan ansiosta.

contour balance keyboard rullahiiri näppäimistö

Monipuolisten säätömahdollisuuksien ansiosta contour balance keyboard rullahiiri näppäimistö asettuu käsillesi sopivaan asentoon. Näppäimistön alla olevilla säätöjaloilla voit säätää näppäimistön kolmeen erilaiseen kaltevuuskulmaan.

Rullahiiri näppäimistö Contour Balance keyboard on mukava käyttää

Näppäimistön ominaisuuksia harvoin tulee mietittyä, kun se tulee yleensä tietokoneen mukana ja on mikä on. Näppäistö on kuitenkin helppo vaihtaa parempaan vain USB liitos ja nostamalla se vanhan näppäimistön tilalle. Erityisesti paljon kirjoitustyötä tekevillä näppäimistön tuntuma on tärkeä asia. Tässä näppäimistössä on todella miellyttävän tuntuinen kirjoitustuntuma ja se on lähes äänetön. Hyvällä näppäimistöllä kirjoittaminen on myös nopeampaa jolloin se parantaa työnteon tuloksia.

Tämä ergonominen rullahiiri näppämistö on kompaktin kokoinen säästäen työpöydältä tilaa. Sen leveys on 39 cm ja syvyys 12 cm. Korkeus on 2,2 cm.

rullahiiri näppäimistö contour balance keyboard

Yllä olevasta kuvasta näet miten tämä näppäimistö asettuu juuri sopivasti RollerMouse Red Plus hiiriohjaimen kanssa. Ne ovat juuri saman levyisiä ja näppäimistö on etureunasta suora ja näppäimistön etureunassa on vain erittäin kapea lista. Näin RollerMouse hiiriohjaimen ohjaustanko tulee sopivan lähelle näppäimistöä ja tällöin käsien asento on ergonominen ja käyttö sujuvaa. Joissain muissa tietokoneiden mukana vakiovarusteena tulleissa näppäimistössä on etureunassa leveähkö muovinen lista tai etureuna on kaareva. Silloin RollerMouse hiiriohjain jää liian kauaksi. Silloin ehdottomasti kannattaa tilata myös tämä näppäimistö, joka on suunniteltu toimimaan täydellisen yhteensopivasti RollerMouse hiiriohjaimen kanssa. Se on edullinen hintansa arvoinen hankinta.

Ergonomiatuotteista tietoa näet myös pauner.fi sivustolta >>

Lisätiedot

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rullahiiri näppäimistö Contour Balance keyboard”